Home Homepage Samsung Galaxy Note 7 ar putea veni doar în versiunea cu display...

Samsung Galaxy Note 7 ar putea veni doar în versiunea cu display Edge

0

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Luna iulie se apropie cu paşi repezi şi nu mai departe de 2 august Samsung va lansa phabletul high-end Galaxy Note 7.

Dispozitivul se pare că va fi numit 7 pentru a nu se crea confuzii de generaţie, mai ales pentru Samsung a lansat în februarie anul acesta flagship-urile smartphone din seria Galaxy S7 / S7 Edge.

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: În ultimele săptămâni au circulat pe internet tot felul de imagini care indică modelul Note Edge de anul acesta, cu un design asemeni Galaxy S7 Edge, depărtându-se uşor de linia stabilită de Note 5 anul trecut.

Unii au spus că Samsung va lansa atât o variantă curbată, cât şi una flat, dar un raport oferit publicităţii astăzi de The Korea Herald arată că Note 7 va veni doar în versiunea cu display Edge, nu va exista şi un model flat: „Potrivit unei publicaţii locale numită Munwha Ilbo, Samsung nu are în vedere lansarea unei versiuni cu ecran flat pentru telefonul Note.”

LANSARE SAMSUNG GALAXY NOTE 7: Aceasta ar putea fi o strategie prin care următorul Note să fie complet diferenţiat, în special de smartphone-urile din aceeaşi categorie. Chiar şi Apple a intrat în această afacere, dar până acum nici gigantul din Cupertino, nici altcineva nu are produse cu display-uri curbate.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version