Home Divertisment Aplicaţii Samsung Galaxy S7 Edge şi actualizările sistemului de operare Android

Samsung Galaxy S7 Edge şi actualizările sistemului de operare Android

0

Utilizez Samsung Galaxy S7 Edge de aproximativ 4 luni de zile şi deja dispozitivul se află la a 2-a actualizare a sistemului de operare Android 6.0 Marshmalow. Samsung se pare că are grijă să îmi îmbunătăţească constant experienţa de utilizare, iar astăzi, aşa cum putem observa din imaginile de mai jos s-a ocupat în mod special de ce mă interesează cel mai mult la el: camera foto, siguranţă şi recunoaşterea capacului.

De ce am aşteptat cu interes aceste 3 îmbunătăţiri? Simplu! Vreau să obţin în continuare amintiri vii, aşa cum îmi place să le spun fotografiilor perfecte, folosesc o carcasă cu capac şi nu de puţine ori am avut probleme cu recunoaşterea acestuia şi a trebuit să repornesc telefonul şi, cu siguranţă, partea de securitate este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi.

Samsung s-a ocupat prin cea mai nouă actualizare de:

» Stabilitatea aplicaţiei Cameră foto a fost îmbunătăţită

» S-a rezolvat o problemă privind recunoaşterea capacului

» Securitatea dispozitivului a fost îmbunătăţită

Procesul de actualizare software poate include, dar nu este limitat la :

» Îmbunătăţirea stabilităţii dispozitivului şi remedierea bug-urilor

» Funcţionalităţi noi sau funcţii avansate

» Performanţa îmbunătăţită a dispozitivului

Când a lansat S6 Edge +, Samsung nu a fost atât de prompt cu actualizările software, iar pentru a mă bucura de Android 6.0 Marshmallow şi pentru a scăpa de Android Lollipop a trebuit să aştep aproximativ jumătate de an, timp în care nu am avut cum să mă bucur de unele funcţionalităţi ale telefonului.

Anul 2016 pare promiţător în ceea ce priveşte nu doar actualizările software de la Samsung, ci şi lansările. După ce ne-a surprins plăcut în februarie cu S7 şi S7 Edge, în august vine cu phabletul ce se va numi Galaxy Note 7, ca va fi, sperăm noi, cel mai bun de pe piaţă, aşa cum ne-a obişnuit gigantul până acum.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version