Home Homepage Apple ar putea lansa 3 modele iPhone 7 diferite în toamna aceasta

Apple ar putea lansa 3 modele iPhone 7 diferite în toamna aceasta

0

Dacă a fost greu să alegi între un iPhone de 4.7 inchi şi unul de 5.5 inchi, ei bine procesul decizional devine din ce în ce mai complicat începând cu toamna aceastui an. Un nou zvon sugerează că iPhone va urma modelul iPad şi va avea 3 modele diferite dintre care utilizatorii pot să aleagă.

Mai exact, ar putea fi un iPhone 7, un iPhone 7 Plus şi un model Pro dintre care poţi alege. Este practic aceeaşi mutare pe care a făcut-o Apple în cazul iPad mini, iPad Air şi iPad Pro.

Nu este clar dacă Pro va fi un dispozitiv mai mare cum a fost iPad Pro pentru seria iPad sau de ce am avea nevoie de el. Zvonurile infică faptul că vom avea cameră duală, încărcare wireless via smart connector pe care îl vedem şi pe iPad Pro.

Desigur, zvonurile există pentru a fi spulberate, dar mai e ceva timp până când vom avea parte de informaţii oficiale din partea gigantului din Cupertino.

Au mai existat supoziţii care au indicat faptul că va exista un iPhone 7 precedat de un iPhone 7S. Dar pentru ce am avea nevoie oare de un iPhone Pro care presupune costuri suplimentare de până la 150 de dolari? Nu ştim sigur care sunt specificaţiile fiecărui dispozitiv în parte, nici dacă zvonurile oferite publicităţii de 9to5Mac sunt fondate, dar vom afla cu siguranţă răspunsurile la fiecare întrebare mai târziu anul acesta.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version