Home Homepage LG G5 ar putea să nu înregistreaze nici jumătate din vânzările estimate

LG G5 ar putea să nu înregistreaze nici jumătate din vânzările estimate

0

Vânzările de smartphone-uri LG G5 se pare că nu au fost atât de mari cum s-a aşteptat LG, iar producătorul cel mai probabil va anunţa vânzări de 12 milioane de unităţi pentru al 2-lea trimestru.

Asta înseamnă vânzări mai mici decât cele estimate de 16.5 milioane de dispozitive pentru o perioadă de 3 luni de zile. LG a spus iniţial că va livra 3 până la 3.5 milioane de unităţi de LG G5 în timpul celui de-al 2-lea trimestru.

Dar, numărul real de telefoane LG G5 livrate în această perioadă se pare că nu depăşeşte 2.5 milioane, potrivit Aju Business Daily din Coreea. Drept rezultat, compania va prezenta pentru a 2-a oară o pierdere într-un trimestru de 110.59 milioane de dolari la 112.32 milioane pentru grupul Mobile Communications. Asta ar însemna de fapt o îmbunătăţire în comparaţie cu 174.5 milioane de dolari pe care divizia i-a pierdut în timpul aceluiaşi trimestru anul trecut.

LG a sperat să vândă 12 milioane de unităţi LG G5 anul aceste. În schimb, compania ar putea încheia livrând doar 5.5 milioane de unităţi din aceste flagship-uri smartphone. Dispozitivul face faţă cu greu competiţiei reprezentate de Samsung Galaxy S7 şi Galaxy S7 Edge care ar putea înregistra vânzări estimate la 26 de milioane de unităţi de la lansarea din luna martie.

LG nu stă mai rău totuşi decât HTC. Un raport recent arată că HTC se va strădui să vândă un milion de unităţi de flagship-uri HTC 10 anul acesta.

LG este al 7-lea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume după Samsung, Apple, Huawei, Xiaomi, Oppo şi Lenovo.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version