Home Divertisment Google Search îţi va spune în curând cât durează să vizitezi un...

Google Search îţi va spune în curând cât durează să vizitezi un anumit loc

0

Recent, Google a adăugat o nouă modalitate pentru a găsi zborurile la preţul potrivit, dar acum gigantul vrea să se asigure că modul în care îţi manageriezi timpul când vizitezi o anumită destinaţie este planificat ca la carte, aşa că în curând Google va începe să arate timpul mediu pe care îl petrece o anumită persoană într-o locaţie.

Interesant este că, această funcţie pare să vină pe Google Search, nu Google Maps, dar nu am fi deloc suprinşi să o vedem disponibilă în cepe din urmă pe Maps sau şi pe Maps.

Cum va funcţiona

Când cauţi o anumită locaţie, va exista o secţiune nouă „Plan to visit” în care ţi se spune cât timp obişnuiesc oamenii să petreacă în acea locaţie. Exemplul oferit de Google este că oamenii au tendinţa să petreacă în medie 2 ore pentru a vizita Golden Gate Park din San Francisco.

Se pare că această funcţie va fi limitată iniţial pentru destinaţiile turistice foarte cunoacute, locaţiile istorice şi poate chiar locuri precum muzee. Totuşi, sperăm că funcţia se va extinde şi la locaţii precum cabinete medicale sau restaurante şi nu numai.

Sursa: Google+

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version