Home Homepage Odissey ar putea fi următorul dispozitiv de realitate virtuală de la Samsung

Odissey ar putea fi următorul dispozitiv de realitate virtuală de la Samsung

0

Cele mai noi informaţii indică faptul că Samsung va avea propriul dispozitiv de realitate virtuală, iar produsul se va numi „Odissey„.

Samsung a anunţat, cu câteva luni în urmă, că plănuieşte să lanseze un dispozitiv propriu de realitate virtuală, iar că acest proiect este în derulare. Aceast anunţ a fost făcut la Samsung Developer Conference din San Francisco.

La acel moment, şeful departamentului Dezvoltare şi Cercetare din cadrul Samsung a descris viziunea companiei sub forma „wireless şi dedicată dispozitivelor VR, nu neapărat exclusiv dispozitivelor mobile„.

Nu a fost furnizat niciun termen pentru lansarea acestor produse, dar înregistrările pentru mărcile comerciale din Coreea indică dovezi clare că ne apropiem de un asemenea termen.

Din descrierea acestor înregistrări reiese că acestea sunt „căşti care pot fi folosite pentru calculator„, „jocuri video interactive pentru realitate virtuală care pot fi jucate pe calculator„, „software pentru jocuri de realitate virtuală” şi „cască pentru realitate virtuală„.

Cu toate că Samsung nu a oferit nicio informaţie cu privire la acest subiect, dovezile sunt clare şi evidente. Cu toate acestea, trebuie să fim precauţi, la fel ca şi în cazul înregistrării patentelor. Aceste produse nu înseamnă neapărat că se vor materializa sub forma asta.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version