Home Divertisment Pokemon GO i-a adus moartea unui tânăr de 18 ani

Pokemon GO i-a adus moartea unui tânăr de 18 ani

0

Jerson Lopez de Leon în vârstă de 18 ani şi Daniel Moises Picen, vărul său, au fost prinşi într-o ambuscadă în oraşul Chiquimula din Guatemala în timp ce erau la vânătoare de pokemoni.

Jerson a decedat la scurt timp după ce a ajuns la spital, iar Daniel a scăpat cu viaţă şi cu câteva răni serioase la nivelul picioarelor. Potrivit poliţiei, la faţa locului au fost găsite aproximativ 20 de gloanţe.

Unul dintre tinerii care jucau Pokemon GO se pare că era urmărit de cei care au tras focurile de armă şi că acesta a reuşit să fie găsit prin GPS de urmăritori. Mama tânărului ucis, Rosalinda, spune că: „Nu ştiu ce căuta fiul meu afară din casă. Era deja în pat când vărul său i-a trimis un mesaj spunându-i să iasă afară să descarce un joc la câteva străzi distanţă de casă.”

Pokemon GO a provocat o serie de probleme serioase în întreaga lume încă de la lansare. Am mai vorbit despre poveştile incredibile prin care au trecut jucătorii Pokemon GO, dar lista este departe de a se fi încheiat.

Unii jucători au fost împuşcaţi în timp ce jucau Pokemon Go, fiind confundaţi cu nişte hoţi, un şofer a fost amendat de poliţie pentru că se juca Pokemon Go în timp ce conducea, iar un grup de salvatorii a fost nevoit să readucă la mal 20 de tineri care au plecat la plimbare cu barca şi au rămas blocaţi în mijlocul lacului.

Deşi pare o joacă, lucrurile sunt din ce în ce mai serioase când vine vorba de Pokemon GO. Mulţi jucători nu sunt atenţi pe unde merg, se împiedică şi cad, în vreme ce alţii ajung să vâneze pokemoni pe proprietăţi private şi au foarte mult de suferit.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version