Home Smart Gadgets Modobag este trolerul care va căra mai mult decât hainele tale

Modobag este trolerul care va căra mai mult decât hainele tale

0

Cea mai mare problemă atunci când călătoreşti, cu avionul mai ales, este distanţa pe care trebuie să o parcurgi de la intrare şi până la terminalul de îmbarcare. Era o problemă, până acum.

Atunci când te gândeşti la o soluţie pentru deplasarea facilă şi rapidă în aeroport, probabil să nu îţi trece prin minte că te-ai putea urca pe bagaj şi să te deplasezi pe rotiţele acestuia.

Nu este nicio problemă. Cuiva i-a trecut prin minte, ba chiar a pus şi în aplicare această idee năstruşnică. Aşa a apărut Modobag, un troler care va schimba modul în care vom călători.

Modobag este clasificat ca un bagaj de mână, care te poate însoţi în avion, deci încape lejer în cormpartimentul de deasupra capului.

Trolerul este motorizat, are un spaţiu suficient pentru haine, iar acesta poate atinge viteze de 13km/h, are sistem de franare şi două porturi USB pentru încărcare.

Modobag are un motor electric de 200 de waţi alimentat de baterii cu litiu. Aceasta are o autonomie de 10 kilometri, dar distanţa diferă şi în funcţie de greutatea călătorului. Autonomia de 10 kilometri este calculată pentru o greutate de 80 de kilograme.

Modobag are o greutate de numai 9 kilograme şi încape în compartimentul de deasupra capului.

Modobag este un proiect Indiegogo, iar cei care doresc un asemenea troler îl pot obţine la un preţ de 995 dolari, fiind un preţ promoţional, pentru primii care comandă, iar livararea se va face în ianuarie 2017.

Proiectul Modobag a atins 84% din ţinta pe care şi propus-o, cu o lună înainte de încheierea termenului limită. Mai ciudat este faptul că producătorul a cerut numai 50.000 de dolari pentru ca Modobag să devină realitate.

Cei care doresc mai multe detalii despre Modobag, pot accesa pagina dedicată de pe Indiegogo.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version