Home Homepage OnePlus 3 va avea în curând o versiune de culoare GOLD

OnePlus 3 va avea în curând o versiune de culoare GOLD

0

Încă de la lansare OnePlus 3, am aflat că dispozitivul nu va avea disponibile foarte multe versiuni de culoare, dar uite că în curând producătorul OnePlus pregăteşte să introducă pe piaţă nuanţa GOLD a OnePlus 3.

Imaginea care dă de gol această mutare a fost publicată pe Weibo şi prezintă un OnePlus 3 într-o nuanţă aurie care pare a fi elegantă, dar nu strălucitoare.

Dacă vor exista schimbări la nivel de culoare, asta nu înseamnă că sub carcasă vom avea parte de îmbunătăţiri. În ceea ce priveşte componenta hardware, cel mai probabil lucrurile vor rămâne la fel.

În timpul lansării OnePlus 3, compania a anunţat două versiuni de culori din trei, graphite şi gold, dar numai prima a fost pusă deja la vânzare.

În curând vor exista versiuni suplimentare de OnePlus 3, potrivit zvonurilor, inclusiv verde şi roşu. O imagine cu varianta roşie a OnePlus 3 a fost văzută pe website-ul producătorului, iar cea verde circulă online pentru entuziasmul fanilor. Din păcate, reprezentanţii companiei refuză să ofere explicaţii pe marginea acestor zvonuri.

Luna trecută, printr-un răspuns la un comentariu pe Twitter, co-fondatorul OnePlus, Carl Pei, a dezvăluit că a doua versiune de culoare a OnePlus 3 ar trebui să fie lansată în a doua săptămână din luna iulie. Se pare că compania a rămas puţin în urmă cu programarea, dar faptul că avem parte de un teaser cu OnePlus 3 GOLD este un pas înainte.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version