Home Divertisment Ce se întâmplă după ce prinzi fiecare Pokemon? Află de aici

Ce se întâmplă după ce prinzi fiecare Pokemon? Află de aici

0

Nick Johnson din Brooklyn este primul jucător de Pokemon GO care a prins toţi cei 142 de Pokemoni pe care îi ştim deja disponibili în Statele Unite ale Americii. Jocul original are 151 de Pokemoni, dar în Statele Unite sunt aparent doar 142 şi 3 Pokemoni exclusiv în teritoriile internaţionale.

Jucătorul a anunţat informaţiile pe Reddit la începutul acestei săptămâni. Johnson a jucat Pokemon Go încă de la lansarea jocului, în fiecare după amiază, de îndată ce ieşea la orele 18:00 de la muncă.

Acesta a ajuns la performanţa de a parcurge în medie 12 kilometri pe zi şi a ajuns să captureza toţi pokemonii disponibili în America într-un timp atât de scurt. Uneori, aceste plimbări de seară se puteau prelungi până la 8 ore. Într-un interviu pentru Business Insider, Johnson oferă o mulţime de detalii cu privire la aventura sa şi ce a reuşit să înveţe din ea.

Mai jos am prezentat o serie de poveşti din aventura primului jucător Pokemon Go din America, care a capturat toţi Pokemonii disponibili.

A ales Pokemonul de apă Squirtle ca prim Pokemon pentru că nu a realizat că avea şi alte opţiuni. Ar fi optat pentru Charmander, dar nu a fost să fie. Ultimul Pokemon de care avea nevoie pentru colecţie a fost Omastar, care a evoluat. Acesta a spus că l-ar fi prins cu o zi mai devreme, pentru că apăruse în vecinătate, dar serviciile operatorului de telefonie mobilă au fost întrerupte pentru 15 minute, motiv pentru care nu s-a putut bucura de premiu.

Porygon a fost, de asemenea, destul de greu de prins şi a presupus o călătorie în Jersey City: „Se poate sau se poate să nu îl fi văzut pe radar şi apoi am comandat un Uber să mă ducă acolo, până l-am găsit”, spune Johnson.

Cele mai bune centre pentru prinderea Pokemonilor în New York sunt Battery Park şi Grand Army Playa în Central Park. Ultimul loc este cel în care vânează şi Justin Bieber şi tot acolo se strâng în medie 300 de persoane în acelaşi timp pentru a prinde pokemoni, unii dintre ei petrecând timp „până dimineaţa”.

Sfatul primul jucător de Pokemon Go care a capturat toţi pokemonii disponibili în America este să „vă cumpăraţi pantofi buni de mers”. De asemenea, acesta mai spune că, dacă aveţi de gând să investiţi bani în joc, să o faceţi în incubatoare, pentru că sunt cea mai bună afacere.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version