Home Smart Gadgets BELLABEAT sunt bijuteriile SMART care te ajută să scapi de stres

BELLABEAT sunt bijuteriile SMART care te ajută să scapi de stres

0

Bellabeat, o companie startup, a prezentat în urmă cu un an prima sa bijuterie smart: the Leaf (frunza). Scopul acestei bijuterii este de a determina femeile de peste tot din lume să se simtă mai bine adoptând o viaţă mai sănătoasă.

The Leaf contorizează nu numai paşii şi ciclul de somn, ci învaţă din stilul tău de viaţă şi te încurajează să îmbunătăţeşti starea ta de sănătate prin intermediul unor exerciţii de respiraţie şi sfaturi concrete. Fondatorul Bellabeat, Urška Sršen, speră ca într-o bună zi, bijuteria să îţi monitorizeze nivelul de stres şi să te ajute să faci faţă mai bine situaţiei.

În 2016, compania a vândut peste 400.000 de astfel de bijuterii, un număr impresionant pentru o companie atât de mică. Acum, Bellabeat poate onora promisiunea făcută cu privire la măsurarea nivelului de stres al persoanei.

O nouă versiune a aplicaţiei, care va fi lansată de la 1 august 2016, va corela datele adunate din timpul somnului, activităţile înregistrate, minutele de meditaţie şi informaţiile cu despre ciclurile menstruale într-o perspectivă holistică pentru a genera o estimare a nivelului de stres. Nu este o ştiinţă exactă, dar compania Bellabeat crede în corelarea acestor date pentru determinarea nivelului de stres al individului.

Stressul este lucrul care rezumă starea de bine şi reacţiile la anumite situaţii de zi cu zi„, spune Urška Sršen. Este foarte greu să te controlezi deoarece este vorba despre factori interni şi externi. Nu putem ştii dacă persoana va avea o întâlnire stresantă, dar putem să îi arătăm cum poate să gestioneze aceste situaţii prin comportament.

Este evident că dispozitivul „The Leaf” nu poate să îşi dea seama dacă ai sau nu o zi plină, sau dacă, brusc, corpul tău devine tensionat, dar poate să determine cât de activ ai fost, cât de bine ai dormit şi dacă ai făcut sau nu exerciţiile de respiraţie.

Studiile arată că persoanele sunt dispuse să reacţioneze negativ în situaţii de stres atunci când nu au avut parte de un somn bun sau de exerciţii fizice. Meditaţia şi înţelegerea sunt ambele considerate bune practici pentru a combate stresul. Acum că Bellabeat are suficienţi utilizatori de la care a colectat datele pentru a determina un model, Urška Sršen este de părere că aplicaţia poate determina cu precizie nivelul general de stres în ziua respectivă şi să îţi dea sfaturile necesre pentru a-l combate.

Per total, aplicaţia va afişa date relevante, spre deosebire de datele limitate de până acum. În plus, pe lângă funcţionalitatea de monitorizare al nivelului de stres, aplicaţia va aduce tehnici îmbunătăţite de meditaţie şi atenţie. Aplicaţia nu este singura componentă a companiei Bellabeat care este în expansiune. Compania are o nouă piesă de bijuterie: the Leaf Urban.

Leaf Urban

Prima bijuterie lansată de Bellabeat are o formă dată chiar de nume. Este o bucată de lemn în forma unei frunze, încastrată într-o clamă din oţel inoxidabil care inimă nervurile. Bijuteria putea fi purtată sub forma de colier, ca brăţară sau ca brosă, prinsă de un element vestimentar.

The Leaf Urban nu este diferită în ceea ce priveşte stilul adoptat, dar este construit din ateriale noi, iar designul este diferit faţă de prima variantă. Este si mult mai subţire.

În loc să folosească lemn, Leaf Urban este făcut din compozit din lemn plastic bio-degradabil care imită piatra, iar pe lângă faptul că este bun pentru mediu, bijuteria este şi rezistentă la apă. Poţi intra cu ea la duş, fără probleme.

Clama de metal este dintr-un material mai durabil şi mult mai uşor de purtat, atît sub formă de colier, cât şi brăţară. Clama de metal vine în două variante, inclusiv roz-auriu pentru 130 de dolari sau argintiu pentru 120 de dolari.

Vor putea fi lansate precomenzi pentru The Leaf Urban din luna august, odată cu lansarea aplicaţiei. Actualizarea aplicaţiei şi noile funcşionalităţi vor fi disponibile pentru ambele versiuni ale bijuteriei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version