Home Homepage Lansare Samsung Galaxy Note 7: Evenimentul se transmite LIVE AICI

Lansare Samsung Galaxy Note 7: Evenimentul se transmite LIVE AICI

0

UPDATE 2 august, orele 18:00: Samsung a lansat Galaxy Note 7! Evenimentul a început cu filmul de prezentare pentru The Anthem, filmul pe care Samsung l-a lansat înainte de Jocurile Olimpice de la Rio 2016, urmat de discursul de introducere al CEO-ului Samsung, DJ Koh care a vorbit despre Jocurile Olimpice şi implicarea Samsung în acest eveniment de importanţă mondială.

Kon vorbeşte despre importanţa dispozitivelor mobile cu ecrane mari, care oferă tot ce este mai bun în ceea ce priveşte productivitatea şi divertismentul. Într-un timp în care mulţi au pus la îndoială posibilitatea ca mai poate să existe inovaţie în ceea ce priveşte dispozitivele mobile, Samsung nu a dat niciun pas înapoi.

„Părinţii îl vor iubi pentru că îl vor păstra în siguranţă de copii, iar copiii îl vor iubi pentru că vor fi menţinuţi în siguranţă”, spune CEO-ul Samsung cu privire la Galaxy Note 7.

S Pen este acum un traducător. Cu acesta poţi obţine traducerea unui cuvânt pe loc. S Pen te ajută de asemenea să aduci notiţele importante pe funcţia Always on display. În plus, acesta te ajută mereu să găseşti cuvintele potrivite, dar şi conţinutul distractiv de care ai nevoie pentru a te relaxa.

Poţi duce Note 7 oriunde, chiar şi în apă. La Note 7 Samsung a fost nevoită să protejeze nu numai dispozitivul, ci şi S Pen-ul. Ambele pot rezista acum în apă până la 30 de minute. Inovaţia nu este considerată a fi un accesoriu, de aceea Samsung spune că utilizatorul nu trebuie să plătească pentru aceasta.

„Clienţii noştri spun că S Pen este magia care îi ajută să exploreze, este un partener strateg şi pentru asta am lucrat la S Pen timp de 7 ani”, precizează Kom. Acum, acesta este rezistent la apă şi la praf!

Urmărește LIVE lansarea Samsung Galaxy Note 7 în transmisiunea de mai jos:

Samsung Galaxy Note 7 este lansat oficial: Tot ce trebuie să știi despre smartphone

Lansare Samsung Galaxy Note 7: Numărătoarea inversă a început! Mai sunt aproximativ 30 de ore până când Samsung Galaxy Note 7 va fi lansat. Desigur, nu eşti nevoit să călătoreşti până la New York, Rio de Janeiro sau Londra pentru a-ţi asigura un loc în primul rând la Galaxy Note Unpacked 2016.

De fapt, poţi viziona marele eveniment pe măsură ce acseta se desfăşoară şi poţi învăţa mai multe despre Galaxy Note 7 chiar după eveniment pe www.samsung.com. În plus, ai posibilitatea să vizualizezi live la 360 de grade pentru a te simţi ca şi când ai fi cu adevărat acolo.

Lansare Samsung Galaxy Note 7: Galaxy Note 7 va avea nu doar un ecran mai mare, ci şi funcţionalităţi noi ale S Pen, rezistenţă la apă şi funcţia de scanare a irisului.

Există 3 modalităţi prin care poţi viziona LIVE lansare Samsung Galaxy Note 7:

Poţi viziona pe Mobile:

1. Vizitează www.samsung.com/galaxy sau Samsung Mobile pe YouTube când începe evenimentul
2. Alege 360 Live Stream.
*Utilizatorii iOS se pot bucura de eveniment doar pe Samsung Mobile pe YouTube

Poţi viziona cu Gear VR

1. Mergi la Oculus Store şi caută aplicaţia Unpacked 360 View
2. Descarcă şi instalează aplicaţia
3. Deschide aplicaţia folosind dispozitivul Gear VR când începe evenimentul

Poţi viziona pe PC

1. Mergi la www.samsung.com/galaxy când începe evenimentul
2. Alege 360 Live Stream

Lansare Samsung Galaxy Note 7: Evenimentul Samsung Galaxy Unpacked va fi transmis live în data de 2 august la orele 11:00 am în Statele Unite ale Americii şi orele 18:00 pm. Desigur, puteţi urmări LIVE TEXT pe Noobz.ro lansarea phabletului Galaxy Note 7.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version