Home Divertisment Aplicaţii Aplicaţia care îți permite să suni GRATUIT oriunde în lume

Aplicaţia care îți permite să suni GRATUIT oriunde în lume

0

Majoritatea persoanelor au câte o rudă sau măcar o cunoştinţă care este peste hotare şi cu care doresc să păstreze legătura, nemaipunând la socoteală relaţiile la distranţă.

Există foarte multe soluţii alternative, pentru comunicare, între care cea mai populară find Skype, cu Facebook Messenger care vine puternic din urmă, dar de foarte multe ori calitatea acestor apeluri nu este una tocmai bună, tot apelurile voce fiind cele mai stabile.

Din păcate, parte negativă a apelurilor voce sunt costurile ridicate, care nu avantajează deloc utilizatorul, tarifele fiind diferite de la o zonă la alta, în funcţie de costurile de interconectivitate.

Toate aceste probleme au o soluţie, în forma unei aplicaţii, disponibilă atât pentru Android, cât şi pentru iOS: Meucci.

Aplicaţia, care a primit numele de la Antonio Meucci, unul dintre cei căruia i se atribuie inventarea telefonului, promite să ofere convorbiri internaţionale fără niciun cost suplimentar. Acest lucru este posibil prin combinarea tehnologiei GSM cu VOIP (Voice Over IP).

Modul de fucţionare al aplicaţiei este foarte simplu. După ce alicaţia a fost instalată, va scana toată agenda telefonică. Acele numere de telefon vor putea fi apelate prin intermediul aplicaţiei sau numerele pot fi tastate manual.

Atunci când apelezi pe cineva prin intrmediul aplicaţiei Meucci, practic nu apelezi direct persoana respectivă, ci aplicaţia va apela un număr local (server VOIP), care te va conecta cu persoana cu care doreşti să vorbeşti. Asta înseamnă că vei apela un număr internaţional plătind costul unui apel local. Mai mult, persoana apelată nu trebuie să aibă instalată aplicaţia pentru a putea fi apelată.

Utilizatorii care au abonament cu minute naţionale nelimitate, cum au majoritatea, apelurile vor fi GRATUITE. Ca şi bonus, NU TREBUIE SĂ TE CONECTEZI LA INTERNET pentru a efectua apelurile.

Totuşi, cei care nu au un număr nelimitat de minute, poţi seta aplicaţia Meucci să nu mai efectueze apelul local şi să se conecteze direct la serverul VOIP.

Singurul dezavantaj al aplicaţiei este timpul de aşteptare pentru efectuarea apelului către serverul VOIP, proces care poate dura până la 30 de secunde, dar este un preţ mic pe care  îl plăteşti pentru apelurile internaţionale gratuite.

În ceea ce priveşte calitatea apelurilor, Meucci oferă o calitate impecabilă, superioară aplicaţiilor Skype şi Messenger.

Aplicaţia Meucci poate fi descărcată gratuit de pe Google Play store, cât şi de pe App Store.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version