Home Homepage LG V20 se va lansa pe 6 septembrie în San Francisco

LG V20 se va lansa pe 6 septembrie în San Francisco

0

LG a confirmat deja că succesorul V10 va ajunge în septembrie, dar acum ştim cu exactitate la ce să ne aşteptăm. Gigantul coreean a trimis invitaţiile pentru evenimentul de presă programat pentru 6 septembrie.

Lansarea LG V20 va avea loc în San Francisco, o alegere neobişnuită pentru LG, care până acum alegea New York sau evenimentele electronice majore pentru lansări. Un eveniment separat va fi susţinut în 7 septembrie pentru presa din Coreea, în Seul.

Cuvintele cheie pentru eveniment: „The second story begins, LG V20” şi „Play more”, nu oferă prea multe informaţii cu privire la dispozitiv. Tema jucăuşă se potriveşte cu campania de lansare a LG G5, deşi acest lucru nu înseamnă neapărat că vor exista asemănări între cele două telefoane.

LG a dezvăluit că V20 va avea cele 2 funcţii cheie ale predecesorului, camera dual selfie şi ecranul dual. Şi mai important este că V20 va fi primul smartphone care va rula Android 7.0 Nougat. Deşi LG G5 nu a avut un succes la fel de mare cum se aştepta compania, V20 ar putea fi barca de salvare în 2016.

Evenimentul din San Francisco va coincide cu ultimele zile de IFA 2016. Este dificil de spus de ce a optat LG pentru un eveniment de lansare de sine stătător şi nu se foloseşte de adunarea din Berlin, dar nu ar fi pentru prima dată când se întâmplă acest lucru. Spre exemplu, Motorola a făcut ceva asemănător cu Moto X pe care l-a lansat în 2014.

Ce aştepţi să vezi în LG V20? Lasă-ne opinia ta în secţiunea de comentarii de mai jos!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version