Home Homepage Wizz Air oferă doar astăzi 20% reducere la biletele de avion pentru...

Wizz Air oferă doar astăzi 20% reducere la biletele de avion pentru Marea Britanie

0
Owain Jones, Chief Corporate Officer of Wizz Air, celebrates 30m passengers flying with the airline from the UK. Tuesday 16 August 2016 Ben Phillips Photography +44 (0)7785 721740 ben@bphillips.co.uk www.bphillips.co.uk

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi cel mai mare transportator aerian din România, sărbătoreşte astăzi, 30 de milioane de pasageri pe rutele sale din Marea Britanie, cu o reducere de 20% ⃰ pentru toate zborurile din şi spre Regatul Unit.

Această reducere considerabilă, valabilă o zi, înseamnă costuri şi mai reduse în această vară pentru pasagerii care călătoresc între Europa Centrală și de Est și Marea Britanie. Biletele reduse sunt deja disponibile până la miezul nopţii pe wizzair.com.

Prima rută Wizz Air spre Marea Britanie, de pe aeroportul din Otopeni, a fost deschisă în luna ianuarie 2007. Astăzi, linia aeriană operează 14 rute spre această destinaţie, de pe 5 aeroporturi din România. Recent, WIZZ a lansat rutele Bucureşti – Londra Gatwick şi Cluj-Napoca – Doncaster Sheffiel, iar din 19 august va deschide şi Suceava – Londra Luton.

Tamara Vallois, Head of Communications Wizz Air a declarat: “Suntem încântați să sărbătorim această aniversare memorabilă împreună cu pasagerii noştri din România. Reducem cu 20% tarifele către rutele noastre din Marea Britanie din întreaga reţea WIZZ şi sperăm că  românii vor folosi această oportunitate să îşi rezerve un city-break într-unul dintre minunatele oraşe britanice.

De asemenea, suntem nerăbdători să îi întâmpinăm pe turiştii englezi care vizitează România în timpul vacanţei lor din luna august. Acum că preţurile sunt încă şi mai scăzute, nu cred că mai există motiv să nu călătoriţi în străinătate cu flota tânără WIZZ”.

⃰Discountul de 20% se aplică preţurilor, inclusiv taxelor obligatorii, şi unui bagaj mic de cabină. Reducerea este validă doar pentru o nouă rezervare.

 

 

 

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version