Home Homepage UPDATE! McDonald’s oferă meniuri Happy Meal cu trackere fitness incluse

UPDATE! McDonald’s oferă meniuri Happy Meal cu trackere fitness incluse

0

UPDATE 18 august 2016: Associated Press anunţă că promoţia despre care am vorbit în rândurile de mai jos poate fi anulată prematur pentru că au fost raportate „iritaţii de piele”. Vizitatorilor McDonalds din America de Nord li se va oferi o alternativă Happy Meal cu o jucărie, timp în care compania va efectua investigaţii.

McDonald’s Canada a introdus în oferta de vânzare a meniurilor Happy Meal trackere fitness pentru copii, cu intenţia de a sprijini Jocurile Olimpice de la Rio 2016.

Trackerul Step-it a fost creat de gigantul fast-food şi oferă o serie de funcţii de bază pentru a inspira copiii să devină activi. Înafară de furnizarea datelor precum numărarea paşilor zilnici, trackerele vor monitoriza de asemenea viteza de mişcare a copiilor. Există 6 designuri de trackere fitness pentru copii disponibile la restaurantele McDonald’s din Canada.

Aspectul trackerelor Step-it este destul de ieftin, dar dacă cei mici pot beneficia de ceva motivaţie pentru a fi activi precum adulţii care utilizează brăţări de fitness, este mare lucru.

„Activitatea fizică este importantă pentru oricine, la orice vârstă. Sprijinim foarte mult bunăstarea copiilor”, spune Managerul de Marketing de la McDonald’s Canada, Michelle McIlmoyle.

Informativ, un meniu Happy Meal de la McDonald’s are 539 de calorii, ceea ce înseamnă că un copil de 8 ani va trebui să meargă 300 de minute pentru a le arde. Cum vi se pare ideea celor de la McDonald’s Canada? Consideraţi că jucăriile din Happy Meals sunt mai importante decât astfel de trackere pentru copii?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version