Home Homepage Samsung Galaxy Note 7 poate fi comandat de la Telekom

Samsung Galaxy Note 7 poate fi comandat de la Telekom

0

Dacă până acum clienţii Telekom nu puteau lansa precomandă pentru Galaxy Note 7 de la Samsung, începând de astăzi, phabletul este disponibil şi pe site-ul operatorului de telefonie mobilă.

Telekom România este al doilea partener Samsung România, după Orange România, care anunţă disponibilitatea Note 7 pentru precomandă. Asta după ce Samsung România a emis un comunicat de presă prin care informează că Galaxy Note 7 este disponibil la precomandă la partenerii companiei, dar în stoc limitat, la fel ca peste tot în Europa.

Acest lucru se întâmplă pentru că cererea de Note 7 a depăşit aşteptările companiei, precomenzile fiind cu mult mai mari decât cele înregistrare de Galaxy S7 / S7 Edge în primăvara acestui an.

La Telekom, clienţii Samsung pot găsi disponibil Galaxy Note 7 la preţul standard de 3799.00 lei, iar la preţul cu abonament lunar recomandat Complete XXL (24 luni) , cu 49.95 euro/lună, la 1799.00 lei.

La fel ca la Orange România, Samsung Galaxy Note 7 este disponibil la precomandă la Telekom România în două versiuni de culori: Black şi Blue. Fiecare Galaxy Note 7 precomandat de la Telekom va veni împreună cu un Gear VR.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version