Home Homepage ASUS spune că este „timpul pentru ceva incredibil”. Probabil Zenwatch 3

ASUS spune că este „timpul pentru ceva incredibil”. Probabil Zenwatch 3

0

Cel mai mare eveniment de tehnologie din Europa, IFA, are loc şi anul acesta, tot în Berlin, aşa cum ne-am obişnuit deja, iar producătorii se pregătesc să facă introducerea produselor la care au muncit în ultimele luni.

ASUS a publicat pe Twitter o imagine cu Pământul şi soarele, care transmite mesajul „Vremea pentru ceva incredibil a venit”, plus data de 31 august 2016.

ASUS ZenWatch 3 este un produs extrem de aşteptat din partea producătorului taiwanez, deşi nu ştim foarte multe despre produs, cel puţin nu încă.

Zvonurile spun că dispozitivul va veni echipat cu Bluetootg 4.2, Wi-Fi b/g/n şi un spate din oţel. În plus, ZenWatch 3 se va încărca la 5V/2A şi primeşte şi funcţia de încărcare rapidă cu 10W. Există, de asemenea, menţiunea de „cod personalizabil”, ceea ce înseamnă că smartwatch-ul ar putea avea mai mult decât un singur buton.

Vom afla mai mult despre ce pune la cale ASUS şi dacă este vorba despre ZenWatch în data de 31 august, cu o zi înainte de începerea evenimentului de tehnologie IFA 2016.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version