Home Divertisment Aplicaţii Telefoanele Lenovo şi Motorola vor veni cu Office, Skype şi OneDrive preinstalate

Telefoanele Lenovo şi Motorola vor veni cu Office, Skype şi OneDrive preinstalate

0

Până acum, ştim prea bine că telefoanele Motorola au fost ţinute relativ la distanţă de aplicaţiile gratuite preinstalate, dar acest lucru se pare că este pe punctul de a se schimba, în urma unei înţelegeri încheiate între Lenovo şi Microsoft.

Parteneriatul dintre cele două companii are în vedere oferirea suitei Office împreună cu Skype şi OneDrive pe telefoanele Lenovo şi Motorola. Microsoft a mai încheiat astfel de înţelegeri cu producătorii Android de top, inclusiv Samsung, ASUS, LG, Sony, Xiaomi şi HTC.

Nu este menţionat pentru moment care sunt modelele de telefoane de la Lenovo şi Motorola care vor oferi suport pentru cele trei aplicaţii, dar vice-preşedintele Microsoft Nick Parker a menţionat într-un comunicat oficial de presă că vor fi preinstalate pe „dispozitivele premium de le Lenovo”.

Rămâne de văzut dacă înţelegerea dintre Lenovo şi Microsoft este cea mai inspirată sau nu, dar mai ales cum vor întâmpina utilizatorii de dispozitive mobile premium de la Lenovo şi Moto, schimbarea ce se pregăteşte.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version