Home Homepage Xiaomi prezintă Redmi Note 4 cu baterie de 4.000 mAh şi preţ...

Xiaomi prezintă Redmi Note 4 cu baterie de 4.000 mAh şi preţ de doar 135 de dolari

0

Xiaomi a prezentat astăzi cel mai nou dispozitiv din seria Redmi Note, Redmi Note 4. Dispozitivul oferă design premium, cu specificaţii aproape flagship, pentru un preţ extrem de mic.

Redmi Note 4 urmează aceeaşi linie de design a predecesorului, Redmi Note 3, cu designul în totalitate din metal şi margini teşite. Dispozitivul prezintă de asemenea specificaţii destul de puternice, mai ales în comparaţie cu preţul la care vine disponibil.

Xiaomi Redmi Note 4 are display Full HD cu diagonala de 5.5 inchi, procesor MediaTek Helio X20 w/ Mali-T880MP4 GPU, 2/3 GB de RAM, 16/64 GB mediu de stocare, cameră frontală de 5 MP, cameră principală de 13 MP, baterie de 4.100 mAh, sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow şi scanner de amprentă.

Probabil Xiaomi nu va vinde direct Redmi Note 4, dar vor exista outlet-uri care o vor face, precum GearBest şi alţi retaileri online din China. Potrivit Android Authority, există de asemenea planuri pentru o versiune internaţională, dar preţul şi disponibilitatea nu au fost comunicate încă.

În ceea ce priveşte preţurile pe care le ştim deja, varianta de Redmi Note 4 de 2 GB/16 GB va costa 135 de dolari, în vreme ce varianta de 3 GB/ 64 GB va costa 180 de dolari. Faptul că dispozitivul are şi o baterie de 4.100 mAh aduce un plus valoare smartphone-ului. Versiunile de culori disponibile sunt Silver, Gold şi Dark Grey şi produselor vor putea fi achiziţionate începând cu 26 august în China şi pe website-ul Xiaomi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version