Home Divertisment Pokemon Go pierde 80% din jucători, dar încă are câștiguri impresionante

Pokemon Go pierde 80% din jucători, dar încă are câștiguri impresionante

0

În ultima perioadă, numărul de utilizatori ai jocului Pokemon Go este în scădere accentuată. Potrivit unui raport al firmei Slice Intellingente, numărul de jucători Pokemon Go a scăzut cu 80% din numărul maxim înregistrat în ultimul rapord de la jumătatea lunii iulie. Totuşi, nu putem spune că această scădere este surprinzătoare.

Pokemon Go a ajuns brusc în topuri, lucru previzibil pentru orice joc devenit viral, dar ca orice manie, a urmat următorul ciclu: Pokemon Go a avut o perioadă de succes masiv ce a cuprins întrega lume, urmată de o ușoară pierdere a interesului jucătorilor.

Desigur, lipsa actualizărilor extraordinare nu a ajutat situația prea mult. Sistemul în echipă este destul de bun, dar sunt multe alte caracteristici în frunte pe listele de așteptare ale jucătorilor.

Cel mai interesant fapt legat de situația în sine este că, în ciuda acestei scăderi, Niantic este în continuare foarte profitabilă, această obținând de 6 ori mai multe câștiguri decât Candy Crush Saga; Pokemon Go fiind în același timp al doilea cel mai profitabil joc pentru smartphone. Chiar dacă Pokemon  Go nu mai este de captivant cum a fost odată, acesta rămâne în continuare un mare producător de bani.

Întrebarea este dacă Pokemon Go va fi în continuare în declin sau își va recâștiga popularitatea cu ajutorul caracteristicilor ce vor fi eventual introduse. Ce crezi, Pokemon Go ar putea să piardă din notorietate la fel de repede cum a căpătat-o?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version