Home Divertisment Oculus primeşte premiul Emmy pentru filmul animat de realitate virtuală Henry

Oculus primeşte premiul Emmy pentru filmul animat de realitate virtuală Henry

0

Oculus Story Studio a câştigat primul său premiu Emmy pentru cel de-a doilea său film, numit Henry. Într-un comunicat de presă transmis de Ramiro Lopez Dau, directorul Henry, acesta a numit proiectul „un pas în lumea necunoscută a creării unui film VR emoţionant.”

În vreme ce primul proiect Oculus Story Studio a fost science-fiction, cu niciun personaj tradiţional, Henry a urmat un arici animat numit Henry, a cărui poveste a fost narată de Elijah Wood. Proiectul a fost pentru prima dată prezentat în 2015, dar a fost lansat publicului larg tocmai anul acesta. Oculus Story Studio lucrează în prezent la cel de-al treilea proiect, numit Dear Angelica.

„Am câştigat primul nostru Emmy! Echipa Oculus, mai exact. Este pentru prima dată în istorie când un film de realitate virtuală original a câştigat. Premiul Emmy a mers către un film numit Henry, despre un arici care încearcă să îşi facă prieteni. Când vizionezi Henry în realitate virtuală, simţi că eşti de fapt în lumea lui, privind în jur şi interacţionând cu el.

Henry este un exemplu grozav despre cum va schimba VR-ul modul de a spune poveşti. Felicitări echipei Oculus Story Studio pentru marele premiu câştigat şi sunt încântat să împărtăşesc cu voi mai multe ştiri cu privire la Oculus la conferinţa dezvoltatorilor ce va avea loc luna viitoare.”, scrie Mark Zuckerberg pe pagina sa de Facebook în timpul în care se uită încântat la Premiile Emmy.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version