Home Homepage Samsung va lansa Galaxy Note 7 Black Onyx în Coreea de Sud,...

Samsung va lansa Galaxy Note 7 Black Onyx în Coreea de Sud, posibil şi în alte pieţe

0

Samsung plănuieşte să lanseze phabletul Galaxy Note 7 versiunea Black Onyx în Coreea de Sud, posibil şi în alte pieţe, dată fiind popularitatea modelelor iPhone 7 black şi pentru a mai controla din prejudiciul de imagine adus de Note 7 prin bateriile care se supraîncălzesc şi explodează.

Când s-a lansat Note 7 în luna august, acesta a fost disponibil în versiunea Blue Coral, Gold Platinul şi Silver Titanium. Versiunea Black Onyx ar fi trebuit să fie amânată pentru a fi lansată ca direct competitor pentru iPhone 7 şi iPhone 7 Plus de la Apple.

Cu siguranţă, Samsung lucrează la o strategie de recuperare a poziţiilor pierdute pe piaţă şi pentru a îmbunătăţi imaginea brandului, după problemele financiare şi daunele aduse în opinia publică o dată cu retragerea Note 7, interzicerea telefoanelor în avioane, autobuze, la metrou sau în şcoli, plus câteva accidente.

Dacă încă îţi mai doreşti să achiziţionezi un Galaxy Note 7, dar te gândeşti în deosebi la versiunea Black Onyx, află că Samsung va lansa versiunea şi pe alte pieţe decât Coreea de Sud.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version