Home Divertisment Aplicaţii WhatsApp va lansa o funcţie de protecţie a parolei

WhatsApp va lansa o funcţie de protecţie a parolei

0

WhatsApp pare să considere că aplicaţia nu este destul de sigură şi că ar mai necesita încă o funcţie de protecţie, de data aceasta pentru parola utilizatorului. Potrivit celor de la Android Authority, WhatsApp ar putea fi actualizată în curând cu o funcţie de protecţie de 6 cifre.

Detaliile au fost sesizate în timpul unui program de traducere pentru WhatsApp, din Engleză în olandeză. Frazele traduse includ: „Enter the current six-digit passcode”, „Passcodes don’t match. Try again” şi „Enter a recovery email address”, indicatori foarte buni cu privire la ce s-ar mai putea întâmpla în curând cu WhatsApp.

O altă linie de text sugerează că utilizarea unui email de recuperare ar putea fi o opţiune. O adresă de email este, de regulă, solicitată pentru asigurarea că clienţii nu îşi blochează singuri accesul la cont, dar un alt pasaj spune că utilizatorii vor avea o opţiune cu privire la posibilitatea de a furniza sau nu un email de recuperare.

Se pare că, utilizatorii ar putea să se blochete complet în afara contului WhatsApp, ceea ce ar fi un fel de pedeapsă dublă, dat fiind că orice cont este legat de numărul de telefon al utilizatorului.

Încă nu este sigur la ce se referă cu exactitate această funcţie ce implică o parolă din 6 cifre şi nici măcar dacă este opţională sau obligatorie.

Faptul că WhatsApp oferă deja criptare end-to-end pentru a proteja mesajele de hackeri, un pas pentru a le permite utilizatorilor să ţină la distanţă prietenii, familia şi hoţii, de informaţiile personale din WhatsApp pare să fie un cât se poate de logic.

Din păcate, nu există o confirmare oficială dacă sau când va fi disponibilă funcţia pentru utilizatorii WhatsApp.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version