Home Homepage Apple vrea să integreze tastaturile dinamice pe MacBook-uri

Apple vrea să integreze tastaturile dinamice pe MacBook-uri

0

Se zvoneşte că Apple are în plan să aducă pe MacBook-uri benzi tactile OLED, dar există, de asemenea, informaţii că ar fi interesată de integrarea tehnologiei tastaturilor dinamice pe viitoarele modele de laptopuri.

Deşi nu este confirmată oficial informaţia, se pare că Apple este în discuţii cu Sonder Design, o companie din Australia care a dezvoltat o tehnologie prin care tastaturile laptopurilor pot deveni dinamice.

Tehnologia Sonder Design foloseşte E Ink, ceva asemănător Kindle Paperwhite, pentru a afişa literele, numelere şi simbolurile pe tastatură. Tastatura cu pricina se poate metamorfoza din stilul QWERTY într-un stil care poate oferi tastele pentru Photoshop, Final Cut Pro sau chiar jocuri precum Battlefield.

Tastatura clasică existentă la momentul actual pe MacBook ne forţează să memorăm aceste taste, dar versiunea celor de la Sonder ar fi dinamică şi ar oferi tastele de care avem nevoie în funcţie de programul pe care trebuie să îl deschidem.

Cel mai probabil nu vom vedea acest tip de tastatură în toamna acestui an, dar viitorul sună bine în ceea ce priveşte MacBook-urile de la Apple.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version