Home Divertisment Aplicaţii Instagram primeşte suport pentru transmisiuni LIVE pe INSTAGRAM

Instagram primeşte suport pentru transmisiuni LIVE pe INSTAGRAM

0

Instagram pare să testeze o nouă funcţie de transmisiune video în versiunea beta a aplicaţiei. Potrivit unui site de ştiri din Rusia, care deţine imagini şi video-uri ale funcţiei video care rulează pe un Nexus 6P, o nouă secţiunea „live” în Stories va prezenta „popular live broadcast”.

Dat fiind succesul de care se bucură funcţia LIVE pe Facebook, era doar o chestiune de timp până când Instagram avea să implementeze această funcţie de transmisiune live pe platforma de photo sharing.

În aplicaţia beta, iconiţele Stories apar acum în partea de sus a tab-ului Explore, ca de altfel şi pe ecranul home. Prima iconiţă Stories în Explore prezintă un tag „live” şi te direcţionează spre o pagină numită „popular live broadcast” (care nu este funcţionabilă pentru moment.

Între timp, un nou buton „Go insta” apare în aplicaţia camerei care începe să înregistreze live video, împreună cu un buton de „Schedule” în colţul din dreapta sus (Facebook a introdus recent o opţiune de programare în transmisiunea video).

Rămâne de văzut ce va ieşi de pe urma acestor testări în aplicaţia beta a Instagram. Vă ţinem la curent cu anunţurile companiei şi noile îmbunătăţiri ale aplicaţiei de photo sharing.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version