Home Homepage Samsung Galaxy S8 nu se va lansa mai devreme de MWC 2017

Samsung Galaxy S8 nu se va lansa mai devreme de MWC 2017

0
Un reprezentant Samsung Electronics, care a preferat să își păstreze anonimatul, a lansat un zvon potrivit căruia compania plănuiește să lanseze flagship-ul Galaxy S8 înainte de data programată, adică în cadrul Mobile World Congress 2017, eveniment de tehnologie ce va avea loc în Barcelona la finalul lunii februarie.
De asemenea, au existat o serie de rapoarte care au pretins că Samsung ar putea încerca să lanseze mai repede telefonul pentru a compensa pierderile în materie de vânzări provocate de retragerea de pe piață a Galaxy Note 7.
Potrivit ETNews, oficialul Samsung a fost citat spunând: “În prezent nu avem planuri să lansăm mai devreme Galaxy S8“. Același reprezentant Samsung a adăugat: “Mutarea datei de lansare mai devreme din senin este ceva imposibil de realizat din punct de vedere realistic.“
Pentru că Samsung nu a anunțat încă motivul real care a dus la retragerea definitivă de pe piață a seriei Galaxy Note 7, compania nu dorește să se grăbească cu pornirea unei noi producții de telefoane înainte să își dea seama ce s-a întâmplat de fapt cu cele mai recente produse flagship.
Cele mai recente informații, care vin tot pe surse, spun că Samsung a amânat producția Galaxy S8 cu cel puțin două săptămâni pentru a-și concentra eforturile pe investigarea problemelor Note 7. De regulă, Samsung anunță noua serie de smartphone-uri din seria Galaxy S chiar înainte să înceapă Mobile World Congress în Barcelona, Spania. Ediția MWC 2017 este programată să înceapă în data de 27 februarie, iar telefonul Galaxy S8 este așteptat să fie lansat în martie, cel puțin potrivit datelor pe care le deținem în prezent.
Așa cum am precizat într-un articol despre zvonurile legate de lansarea Samsung Galaxy S8, dispozitivul ar putea veni cu display QHD Super AMOLED cu diagonala de 5.5 inchi și 6 GB de RAM. Nu este confirmat, dar zvonește, și că procesorul de pe S8 va fi Snapdragon 830 de la Qualcomm pentru anumite piețe și Exynos 9985 de la Samsung pe alte piețe, în funcție de unde vor fi vândute produsele. De asemenea, Galaxy S8 ar putea oferi suport pentru platforma Daydream de la Google. Foto: Android Authority

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version