Home Homepage Vânzările Moto Z ajută divizia de mobile Motorola de la Lenovo să...

Vânzările Moto Z ajută divizia de mobile Motorola de la Lenovo să se recupereze

0

Lenovo a anunţat astăzi că a vândut un total de 14 milioane de smartphone-uri în cel de-al treilea trimestru financiar al anului 2016, care s-a încheiat în data de 30 septembrie, cu 25% mai mult în comparaţie cu trimestrul anterior.

Una peste alta, Lenovo a înregistrat venituri de 11.2 miliarde de dolari în acest trimestru, în scădere cu 8% în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anunlui trecut. Venitul net este de 157 milioane de dolari pe trimestru, o îmbunătăţire considerabilă comparativ cu pierderea de 714 milioane de dolari din acelaşi trimestru al anului 2015.

Divizia de mobile a companiei a adus 2 miliarde de dolari în venituri în cel de-a treilea trimestru al anului 2016 şi a anunţat o pierdere de 156 milioane de dolari, dar acest lucru este încă o îmbunătăţire cu 4.4% comparativ cu trimestrul anterior.

Lenovo a precizat că a văzut îmbunătăţiri pe pieţele din Asia şi India (o creştere de 15% a livrărilor în comparaţie cu anul anterior). Divizia Motorola a văzut o îmbunătăţire a vânzărilor cu 40% în trimestrul al treilea, mulţumită lansării liniei de telefoane Moto Z şi introducerii pe piaţă a accesoriilor Moto Mods pentru dispozitivele respective.

Telefoanele Moto X s-au vândut în număr de 1.06 milioane de unităţi încă din primele trei luni de zile, anunţă Lenovo în cadrul prezentării datelor financiare pe trimestrul al treilea din 2016.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version