Home Homepage WhatsApp testează o funcţie numită „Status”, inspirată din Snap de la Snapchat

WhatsApp testează o funcţie numită „Status”, inspirată din Snap de la Snapchat

0

Facebook, compania care deţine de asemenea Instagram şi WhatsApp, a venit cu o serie de surprize pentru utilizatori în ultimele luni, unele dintre care copiate de la competitorul principal Snapchat.

Mai exact, a introdus Instagram Stories, apoi Messenger Day în aplicaţia de mesagerie, două noi funcţii pe care le-am întâlnit deja la competiţie.

Acum, gigantul social media loveşte din nou. WhatsApp testează un nou tab numit „Status” (via WABetaInfo şi FirstPost), care îţi permite să distribui imagini şi video-uri în lista de contacte pentru o perioadă limitată de timp. Ai, de asemenea, opţiunea să laşi notiţe pe imagini şi video-uri, cu ajutorul unei unelte creion, ca de altfel şi să adaugi emoji şi text. Sună cunoscut, nu-i aşa? Dacă eşti utilizator Snapchat, cu siguranţă ai văzut că Snaps funcţionează aproximativ în acelaşi fel.

Noua funcţie pare să înlocuiască tab-ul Contacte în meniul de navigare din partea de sus a aplicaţiei WhatsApp. Noua bară de Status este disponibilă în prezent pe ultima bersiune beta WhatsApp (2.16.336), deşi este ascunsă de utilizatorii obişnuiţi.

Pentru a folosi, trebuie să cauţi în meniul de setări, dar ţine minte că pentru a testa funcţia, ai nevoie de un Android rootat sau un dispozitiv iOS cu jailbreak.

Funcţia este pentru moment în curs de testatre, dar cu siguranţă vom afla mai multe amănunte de îndată ce WhatsApp aduce modificările şi îmbunătăţirile necesare în aplicaţie. Vă ţinem la curent cu lansarea în WhatsApp.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version