Home Homepage Nokia se întoarce la smartphone-uri. Ce va lansa în 2017

Nokia se întoarce la smartphone-uri. Ce va lansa în 2017

0

În 2017, Nokia îşi propune să reintre pe piaţa de smartphone-uri, iar dacă încă mai există dubii, se pare că avem parte şi de o confirmare oficială.

Dintr-o prezentare susţinută de un reprezentant Nokia la Capital Markets Day 2016 în data de 15 noiembrie, am aflat că 2017 va reprezenta pentru Nokia „întoarcerea brandului la smartphone-uri”. Nokia nu va produce smarphone-urile, de vreme ce nu mai deţine facilităţile de producţie, iar dispozitivele vor fi create în colaborare cu compania HDM Global şi cu gigantul Foxconn.

HDM va „dezvolta, promova şi vinde telefoanele şi accesoriile produse sub brandul Nokia”, în vreme ce Foxconn se va ocupa cu R&D şi producţie. Mai mult decât atât, o agenţie nouă de publicitate a fost contractată să ajute la promovarea smartphone-urilor pe care Nokia le va lansa în 2017.

Primul dispozitiv sub brand Nokia din 2017 va fi D1C, cu sistemul de operare Android 7 Nougat, display 1080p, procesor Snapdragon 430 şi 3 GB de RAM, toate acestea indicând spre un terminal mid-range.

Nokia va susţine un eveniment la Mobile World Congress 2017 (27 februarie – 2 martie) şi există şanse mari să aflăm mai multe detalii atunci. Dacă ai întrebări, scrie-ne în secţiunea de comentarii de mai jos!

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version