Home Homepage Fitbit cumpără Pebble pentru 34 – 40 de milioane de dolari

Fitbit cumpără Pebble pentru 34 – 40 de milioane de dolari

0

Una dintre cele mai mari companii producătoare de smartwatch-uri ar putea fi vândută. Cele mai recente zvonuri indică faptul că Fitbit, compania de dispozitive wearable de fitness, plănuieşte să achiziţioneze Pebble, care a lansat primul său smartwatch pe Kickstarter în 2012, ajungând la peste 7 milioane de dolari.

The Information a fost prima publicaţie care a anunţat că Fitbit ar putea cumpăra Pebble, iar Venture Beat a adăugat că tranzacţia de achiziţionare a Pebble ar putea să presupună între 34 – 40 milioane de dolari.

Compania de smartwatch-uri a strâns de fapt un total de peste 40 de milioane de dolari în multe dintre campaniile sale Kickstarter în ultimii ani. Acest lucru include banii primiţi din eforturile recente de lansare a smartwatch-urilor Pebble 2 şi Pebble Time 2 la începutul acestui an.

Totuşi, se pare că toţi banii adunaţi şi fondurile din finanţarea cu capital de risc nu au fost suficienţi pentru a menţine Pebble la suprafaţă. Într-adevăr, în martie, compania a concediat 25% din personal, iar CEO-ul Eric Migicovsky a recunoscut într-un interviu că „cu banii nu stăm prea bine acum”. The Information mai spune că atunci când va avea loc înţelegerea, Fitbit va achiziţiona proprietetea intelectuală şi software-ul Pebble, dar vânzarea de smartwatch-uri în sine va fi eliminată.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version