Home Homepage Samsung Galaxy S8 ar putea costa cu 20% mai mult decât seriile...

Samsung Galaxy S8 ar putea costa cu 20% mai mult decât seriile S7

0

Am aflat în urmă cu scurt timp că Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat ceva mai târziu decât de obicei, în cadrul unui eveniment special ce va fi susţinut în aprilie la New York. Dacă acest aspect poate fi trecut mai uşor cu vederea de fanii seriilor Galaxy S, faptul că preţul telefonul Galaxy S8 ar putea fi cu 20% mai mare decât al seriilor Galaxy S7 nu mai este atât de uşor de acceptat.

Potrivit estimărilor Goldman Saschs, consumatorii se pot aştepta la o creştere cu 15-20% mai mare pentru privilegiul de a deţine un Galaxy S8 în comparaţie cu seriile Galaxy S7.

Principalul motiv pentru care preţul ar putea fi atât de mare este legat de implementarea asistentului digital de inteligenţă artificială despre care se tot zvoneşte şi pe care Samsung l-ar putea integra pe S8, urmat de display-ul în totalitate curbat.

În condiţiile date, un lucru este aproape cert: Samsung Galaxy S8 ar putea fi printre cele mai scumpe telefoane de pe piaţă când va fi lansat în 2017. Luând ca punct de reper preţul de lansare al Galaxy S7 Edge – 799 de dolari – putem de deduce că Galaxy S8 ar putea costa undeva la 950 de dolari, iar asta când vorbim doar despre preţul modelului de bază.

Întrebarea este: Te-ai vedea plătind atât de mult pentru un smartphone?

Desigur, avantajele Samsung Galaxy S8 contrabalansează destul de puternic preţul pe care clienţii s-ar putea să îl aibă de plătit. La urma urmei, inovaţia costă, ca de altfel şi posibilitatea de a avea acces la un produs care nu este gândit pentru orice fel de public.

Este discutabil dacă mai contează care sunt costurile de reparare ale unui smartphone cu display în totalitate curbat, mai ales pentru că tendinţele în materie de smartphone-uri în 2017 indică spre adoptarea acestor tipuri de display-uri.

Display-urile curbate edge-to-edge nu sunt foarte simplu de protejat (vezi cazul Samsung Galaxy S7 Edge) şi dacă este să luăm în calcul posibilitatea ca preţul unui ansamblu faţă-spate pentru Galaxy S8 să coste aproximativ jumătate din preţul produsului, rămâne de văzut câţi dintre utilizatori se vor lăsa purtaţi de curentul S8.

Un display curbat pe toate marginile cel mai probabil presupune un cost de reparare mult mai ridicat comparativ cu ce am întâlnit până acum pe piaţă, dat fiind că vorbim despre o tehnologie nouă la care încă se mai lucrează.

Astfel, se pare că, utilizatorii vor avea de ales în 2017 dacă plătesc sau nu preţul unui design de 90% rată corp display, ca de altfel şi pentru accesul la inovaţie.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version