Home Smart Gadgets 3 sugestii de cadouri pentru Moş Crăciun între 100 – 1100 lei

3 sugestii de cadouri pentru Moş Crăciun între 100 – 1100 lei

0

Mai sunt mai puţin de 4 zile până la Crăciun, iar mulţi dintre voi probabil nu aţi apucat încă să cumpăraţi cadourile pentru cei dragi. Staţi liniştiţi, nu sunteţi singurii! Sperăm ca propunerile noastre de cadouri tech pentru Moş Crăciunul de anul acesta să vă vină în ajutor.

Dacă familia e numeroasă şi mai punem la socoteală şi naşii, cei mai buni prieteni, ca de altfel şi colegii de birou, tragem concluzia că bugetul pentru fiecare cadou în parte trebuie să fie limitat, ca nu cumva toate economiile să se risipească doar pentru tolba moşului. Astfel, avem 3 propuneri de cadouri tech pentru Moş Crăciun între 100 – 1100 lei.

» Smartphone

În 2016 am testat destul de multe smartphone-uri mid-range, iar pentru cei care au la dispoziţie un buget limitat de 1000 lei vreau să propun următoarele modele ce pot oferite drept cadou de Moş Crăciun anul acesta: Moto G4 Plus, Moto G4, Lenovo K6, Allview Viper V2 Xe şi HTC Desire 10 Lifestyle. Le-am pus în această ordine pentru că aşa arată clasamentul din punctul meu de vedere. Restul depinde de afinităţile pe care le au utilizatorii vis-a-vis de brand, de gusturile faţă de design şi de ce îşi doreşte fiecare să facă cu un smartphone.

» Boxă wireless

Pe primul loc recomand Ultimate Ears UE ROLL, o boxă foarte bună de la Logitech pe care o folosesc de câteva luni bune. Este ideală pentru vizionat filme pe videoproiector şi nu numai. Pe locul doi ar fi boxa JBL, la un preţ ceva mai accesibil, care oferă o exprienţă destul de bună când vizionezi show-uri de stand-up pe telefon, vrei să vorbeşti la telefon cu cei dragi, dar mâinile îţi sunt ocupate sau pur şi simplu nu eşti mulţumit de muzica de la radio.

Pe ultimul loc ar fi o boxă wireless de la Huawei. Din păcate, nu am găsit un magazin online de unde să poată fi comandat modelul în România, era într-un timp disponibilă pe eMAG, dar dacă ai un pic mai multă răbdare poate ajunge la tine de pe Amazon, la un preţ destul de bunicel, de până în 150 lei. Pentru că Sony este specializat pe sunet, sunt de luat în calcul şi boxele portabile ale brandului care au în această perioadă oferte bune şi pentru adulţi şi pentru copii.

» Ochelari de realitate virtuală

Există mai multe variante de ochelari de realitate virtuală, dar mă opresc la doar două recomandări: Gear VR-ul de la Samsung, compatibil cu toate flagship-urile brandului, de la S6 încoace: S6/S6Edge/S6 Edge Plus, S7/S7 Edge. Conţinutul VR oferit de dispozitiv este foarte bogat şi experienţa este desăvârşită. Dacă o persoană dragă deţine unul dintre smartphone-urile menţionate, ia în calcul un astfel de cadou de Crăciun pentru ea.

Orange VR este a doua recomandare a noastră. Preţul standard este de numai 49 euro, dar dacă îţi prelungeşti abonamentul sau te portezi la Orange, poţi cumpăra produsul cu doar 19 euro. Nu este un dispozitiv care să ofere la fel de mult conţinut ca Gear VR spre exemplu, dar cert este că acesta oferă suport pentru mult mai multe modele de telefoane. Din portofoliul actual Orange, telefoanele compatibile sunt: Huawei P9, Lenovo Moto Z, Lenovo Moto G4, LG G5, Sony Xperia X, Sony Xperia Z5, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6 Edge +, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone 6, iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 6s Plus, iPhone 7, iPhone 7 Plus, HTC 10 si Alcatel Idol 4.

Aşadar, acestea sunt cele 3 idei de tipuri de cadouri între 100 – 1100 lei pe care ai putea să le iei în calcul pentru cadourile de Moş Crăciun pentru familie şi prieteni.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version