Home Smart Gadgets De ce ai nevoie de un aparat de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP

De ce ai nevoie de un aparat de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP

0

Brother ne-a pus la dispoziţie pentru testare un aparat de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP, iar principalul motiv pentru care am spus da din prima unui astfel de produs a fost acela că am o fixaţie ca fiecare lucru să fie aşezat la locul său, să ştiu unde este chiar şi atunci când mă deplasez în încăpere cu ochii închişi.

Sunt genul de persoană capabilă să renunţe la un magazin doar pentru că nu are preţuri afişate pe fiecare produs în parte, chiar dacă există riscul ca la competiţie preţurile pentru aceleaşi produse pe care urmează să le achiziţionez sunt mult mai mari. De asemenea, nu îmi place să lucrez cu oameni dezordonaţi, care nu ştiu de unde iau şi unde pun un lucru, iar printre criteriile de încheiere a oricărui tip de colaborare se numără şi ordinea şi disciplina la locul de muncă.

În acelaşi timp, obişnuiesc să lipesc etichete peste tot, în dosarele pe care le predau lunar contabilului, pe cutiile în care depozitez diferite lucruşoare, ca de altfel şi pe borcanele de condimente pe care le folosesc în bucătărie. Pe fiecare dosar din sertarul cu documente de acasă notez de fiecare dată ce se află în interior, iar ori de câte ori fac curăţenie generală iau fiecare obiect la mână şi unde este necesar mai aplic câte o etichetă.

Dacă ai avut vreodată o soră mai apropiată de vârstă aşa cum am păţit eu, cu siguranţă mă vei înţelege dacă spun că au existat momente când am aplicat etichete cu numele meu chiar şi pe obiectele vestimentare din dulap.

Revenind la aparatul de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP, vreau să enumăr o serie de motive pentru care ai avea nevoie de aşa ceva acasă, la birou şi nu numai.

» Aparatul de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP şi utilitatea sa în gospodărie

Dacă suferi de o uşoară tulburare obsesiv-compulsivă şi vrei ca totul să fie aşezat la milimetru în casa ta, iar zahărul să nu mai fie confundat cu sarea de partenerul de viaţă la cafeaua de dimineaţă, un aparat de etichetare de tipul Brother P-Touch PT-D600VP ţi-ar putea fi de real folos.

În timpul testării am făcut un mic experiment şi am lipit etichete pe cratiţele din bucătărie, pe borcanele cu toate condimentele pe care le folosesc la mâncare, pe sertarele de la mobilierul de bucătărie, pe dosarele pentru firmă, ba chiar şi pe periuţele de dinţi din baie şi pe sertarele de la congelator. Am vrut astfel să văd care sunt riscurile ca un lucru să fie confundat cu altul chiar şi atunci când scrie mare şi clar pe el care îi este întrebuinţarea. De asemenea, am lipit etichete și pe cadourile de Moș Craciun.

Nu ştiu dacă vi s-a întâmplat vreodată să beţi detergent de vase pentru că aţi confundat recipientul cu sticla de suc. Ei bine, pe vremea când eram copil am păţit-o, iar senzaţia nu a fost deloc plăcută. Îmi amintesc şi acum că am fost nevoită să beau mult lapte bătut ca să îmi revin. Ca să nu se mai repete evenimentul, îmi amintesc că mama a lipit etichete mari pe recipiente pe care scria „NU BEA! ESTE TOXIC!”. Aşadar, dacă ai în casă un copil care ştie să citească sau cel puţin poate deosebi un produs toxic de unul bun atunci când vede o etichetă specială aplicată pe el, ai toate şansele să eviţi ca la un moment dat să faci vreo vizită la camera de gardă de la spital în urma unui incident neplăcut cu substanţe de curăţat casa.

Un aparat de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP este extrem de util dacă obişnuieşti ca anual să îţi pregăteşti pentru iarnă zarzavat, compot, dulceaţă de diferite tipuri, suc de roşii, bulion, ghiveci de legume, zacuscă şi alte astfel de bunătăţi. Desigur, poţi spune că există şi variante de etichete mai ieftine, dar gândeşte-te cât de greu se dezlipesc de pe borcane după ce consumi conţinutul, cât trebuie să razi recipientele cu lama cuţitului şi dacă toată această corvoadă merită timpul pierdut.

Dacă până acum apelam la marker şi etichete de preţuri pentru preparatele din cămară pe care le găteam pentru iarnă, de anul acesta cred că schimbăm foaia. Foarte utile mi se par etichetele de acest fel atunci când conservi carnea de porc iarna. Pentru că tot suntem în sezonul în care românii îl sacrifică pe porcul Ghiţă, ştim că mare parte din carne se afumă, se prăjeşte bine în untură şi se conservă la borcane, cum de altfel se procedează şi cu cârnăciorii afumaţi. Personal, am confundat de foarte multe ori borcanul cu carne de cel cu cârnaţi. Acum că am avut aparatul de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP în teste, am abuzat de el şi am lipit pe fiecare recipient în parte denumirea ca să nu se mai producă nicio confuzie.

» Aparatul de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP şi utilitatea sa la locul de muncă

Când lucrezi de la birou, fie că o faci pentru afacerea personală, fie pentru angajator, masa de lucru trebuie să fie ca un templu sacru, iar ordinea în documente nu trebuie deranjată nici de un firicel de praf. Bineînţeles, asta dacă ţii neapărat să laşi o foarte bună impresie vis-a-vis de persoanele cu care intri în contact.

Când lucram cu mai mulţi colegi în birou, mai exact 4 sau chiar 5 pe tură într-o cameră de 8 metri pătraţi, chiar dacă ştiam că fiecare are sertarul său unde îşi poate depozita lucrurile personale, întotdeauna se găsea cineva să confunde lingura mea cu a sa sau cana de ceai cu a altui coleg. Astfel, de multe ori mi se întâmpla să găsesc tacâmurile murdare sau poate chiar să îmi dispară definitiv câte un obiect.

Pentru astfel de situaţii, un aparat de etichetare ar fi salvat situaţia. Fiecare ar fi putut să îşi marcheze teritoriul în birou şi confuziile nu s-ar mai fi produs. Sunt de părere că fiecare angajator ar trebui să pună la dispoziţia angajaţilor un astfel de dispozitiv pentru a se instaura ceva mai multă ordine şi disciplină la locul de muncă.

Dacă lucrezi în corporaţii sau eşti contabil, ştii cu siguranţă ce înseamnă să nu etichetezi un dosar cu ceea ce se află în el. Nu este deloc plăcut să mergi la contabilul care ţine evidenţa firmei tale şi să vezi că ţi-a amestecat documentele cu ale altei firme, nu-i aşa? Sau, ce ar însemna dacă un avocat care se ocupă de cazul tău ar confunda dosarul în care se află probele tale cu ale altui client? Situaţiile neplăcute pot fi multe la număr, iar un simplu aparat de etichetare ar putea face diferenţa.

» Aparatul de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP şi utilitatea sa într-un magazin

Spuneam la începutul articolului că factorul decizional în alegerea unui magazin poate fi chiar cel legat de lipsa etichetelor de pe produse. Trebuie să ştiu clar cum se numeşte produsul, din ce categorie face parte, ce preţ are, termenul de valabilitate, din ce este compus, iar lista poate continua.

Mi se întâmplă să intru în magazine, să caut un anumit produs, dar eticheta să fie undeva căzută pe sub raft pentru că adezivul nu a fost suficient de rezistent. Ei bine, decât să merg până la casă să cer explicaţii, mai bine schimb magazinul şi merg într-un loc în care aceste aspecte sunt tratate cu o mai mare responsabilitate. Spre exemplu, aş recomanda showroom-urilor de mobilier pentru acasă să ia în calcul achiziţionarea unui astfel de aparat de etichete. Dacă unele magazine ar fi deţinut aşa ceva, probabil mi-ar fi fost mai uşor să aleg mobilierul pentru noua casă.

Pentru cei care nu au aflat încă, trebuie să precizez că aparatul de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP funcţionează cu mai multe tipuri de benzi: banda Tze laminată standard ideală pentru uz zilnic banda puternic adezivă pentru suprafeţe texturate dure, banda flexibilă pentru etichetarea în jurul obiectelor ascuţite sau rotunde, banda de securitate pentru aplicaţii de securitate a obiectelor care lasă urme vizibile în momentul dezlipirii, benzile nelaminate potrivite din nou pentru uz zilnic, benzile pentru ţesături care pot fi folosite cu încredere de micii întreprinzători din industria modei şi nu numai şi benzi termocontractabile ideale pentru cabluri şi fire.

Benzile din urmă le recomand cu încredere companiei RCS RDS. Poate dacă foloseşte un aparat de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP reuşim să deosebim şi noi cablul nostru de internet de cel al vecinului atunci când are loc o avarie şi nu mai stăm şi ne uităm la panou ca la ceva extraterestru. Desigur, cred că orice altă companie care oferă servicii care implică folosirea cablurilor ar trebui neapărat să folosească un astfel de aparat de etichete.

Brother pune la dispoziţii diferite soluţii de software, iar majoritatea sunt gratis. Dacă eşti interesat să afli mai multe, poţi să descarci variantele gratuite accesând acest link: http://solutions.brother.com.

Mai mult decât atât, utilizatorii au disponibil şi un software de design al etichetelor P-touch Editor, iar partea şi mai interesantă este că nu este obligatoriu să conectaţi aparatul la calculator pentru a tipări etichetele. Puteţi salva designul etichetei în memoria internă a aparatului şi puteţi tipări direct de la aparat atunci când doriţi să faceţi asta.

Etichetele pe are le utilizează aparatul de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP pot fi lipite pe smartphone-uri, rafturi ale magazinelor, pe borcanele cu alimente, pe dosare, pe tablouri, pe haine, laptopuri, ferestre, stick-uri, brelocuri pentru chei, întrerupătoare, prize, cabluri şi chiar şi pe componentele ce se află sub capota maşinii, asta pentru cei care nu se pricep la maşini şi ar putea oricând să rămână în pană de lichid de parbriz, ulei la motor, antigel sau cine mai ştie ce altceva. Desigur, lista nu se limitează aici, ariile de aplicabilitate ale Brother P-touch fiind mult mai diversificate.

Experienţa cu aparatul de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP a fost una foarte interesantă şi dacă la prima vedere ai tendinţa să spui că un astfel de gadget nu vine cu nimic deosebit, ei bine, află că viaţa ţi-ar fi mult mai ordonată şi ai putea fi mult mai productiv dacă ai deţine un aparat de acest tip.

Preţul la care este disponibil aparatul de etichetare Brother P-Touch PT-D600VP este de aproximativ 740 lei, dar poate varia în funcţie de retailerul care îl comercializează. Dacă mai ai întrebări cu privire la dispozitiv, nu ezita să ne scrii în secţiunea de comentarii de mai jos, pe Facebook Noobz sau pe e-mail la redactie@noobz.ro.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version