Home Homepage Huawei P10 va avea display curbat dual-edge şi încărcare wireless

Huawei P10 va avea display curbat dual-edge şi încărcare wireless

0

Se zvoneşte că, Huawei P10 este flagship-ul pe care compania chineză îl va lansa în primăvară, la fel cum s-a întâmplat şi cu modelul Huawei P9 în 2016. Gigantul pare să aibă planuri să adopte câteva schimbări în cazul lansării noului telefon high-end.

Zvonurile indică faptul că Huawei P10 va avea display curbat dual-edge, la fel alte modele de noi flagship-uri lansate pe piaţă, inclusiv Mate 9 de la Huawei (modelul Porsche Design). Informaţia vine de pe piaţa mamă şi tot de acolo află că P10 ar putea avea suport pentru încărcare wireless.

O altă schimbare pe care ne aşteptăm să o vedem implementată de Huawei este relocarea senzorului de amprentă de pe partea din spate pe cea din faţă a telefonului. De această dată, s-ar părea că scannerul va fi ascuns sub un buton fizic de home.

Spre deosebire de P9, Huawei P10 este aşteptat să prezinte un buton de home pe faţă, cel puţin dacă este să luăm în considerare ceea ce sugerează cele mai noi imagini apărute în presă.

Ar mai fi de precizat că Huawei P10 va avea un display curbat dual-edge de 5.5 inchi, care ar putea avea suport Quad HD (2560×1440 pixeli) rezoluţie, o îmbunătăţire majoră de la display-ul de 5.2 inchi full HD (1080p) folosit pe P9.

Huawei P10 nu este exclus să fie lansat în două versiuni, una cu ecran flat care se va numi simplu P10 şi alta cu ecran dual-edge care se va numi P10 Plus, dar mai multe informaţii vom afla cu siguranţă pe parcurs.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version