Home Blog Madalina WhatsApp adaugă căutări GIF-uri şi creşte limita de partajare media la 30...

WhatsApp adaugă căutări GIF-uri şi creşte limita de partajare media la 30 de articole

0

Cel mai nou update WhatsApp adaugă căutări GIF-uri şi extinde limita de distribuire media de la 10 la 30. Îmbunătăţirile sunt incluse în beta WhatsApp 2.17.6 pentru Android, care introduce funcţionalitatea Android disponibilă pentru utilizatorii iPhone încă din luna noiembrie a anului trecut.

Anterior, utilizatorii WhatsApp pe Android aveau posibilitatea să trimită şi să primească GIF-uri câtă vreme acestea erau stocate pe dispozitiv. Acum, WhatsApp a integrat căutările GIF direct în aplicaţie. Apăsând pe iconiţa emoji de lângă bara de text în WhatsApp apare opţiunea GIF în partea de jos a ferestrei emoji. Acest lucru permite căutarea Giphy sau Tenor în anumite regiuni pentru a trimite GIF-uri în conversaţii.

Tot cu noul update WhatsApp, utilizatorii au posibilitatea să trimită 30 de documente în acelaşi timp, în loc să trimită pachete de 10. Aplicaţia de mesagerie gratuită nu a anunţat oficial lansarea update-ului, dar probabil o va face în curând.

Se pare că, nu toţi utilizatorii au parte de cea mai nouă versiune WhatsApp, aceasta fiind disponibilă în funcţie de locaţie. Poţi descărca cea mai nouă variantă beta din Play Store (nu uita să te înregistrezi în programul de testare beta).

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version