Home Homepage HTC U Ultra şi HTC U Play: Imagini şi specificaţii înainte de...

HTC U Ultra şi HTC U Play: Imagini şi specificaţii înainte de lansare

0

Anunţam în această dimineaţă că HTC a lansat un teaser video cu o zi înainte de evenimentul anunţat pentru data de 12 ianuarie. Un telefon cu nume de cod HTC Ocean Note sau altfel spus HTC U Ultra, cu diagonala de 6 inchi, tocmai a apărut într-o serie de imagini pe internet.

Potrivit unei postări a unui utilizator numit @Upleaks, ar trebui să ne aşteptăm ca HTC U Ultra să vină cu un display de 6 inchi, protecţie Corning Gorilla Glass şi rezoluţie de 1440×2560 pixeli. Următorul smartphone premium de la HTC se zvoneşte că va veni cu procesor Snapdragon 835 care face echipă cu 4 GB de RAM şi 64 GB mediu de stocare.

Pe spate, dispozitivul va prezenta un modul de cameră duală format dintre cameră de 24 MP şi alta de 13 MP, iar cea pentru selfie-uri va fi de 16 MP. Lângă camera pentru selfie-uri pare să mai apară un display secundar. În ceea ce priveşte bateria, aceasta are o capacitate de 4000 mAh, iar telefonul vine şi cu un senzor de amprentă pe spate.

Legat de HTC U Play ştim că specificaţiile includ un display cu diagonala de 5.2 inchi la o rezoluţie de 1080×1920 pixeli. În cazul acestuia, procesul va fi MediaTek MT6755 (Helio P10) care face echipă cu 3 GB de RAM şi 32 GB mediu de stocare. Atât camera frontală, cât şi cea de pe spate vor avea 16 MP, iar bateria doar 2500 mAh. Modelul mai prezintă un senzor de amprentă încorporat în butonul home.

Desigur, toate aceste informaţii nu au fost confirmate oficial, iar până la Samsung Galaxy S8 nu ne aşteptăm să se lanseze niciun alt dispozitiv cu procesor Snapdragon 835 de la Qualcomm, care va fi prezentat publicului abia în luna aprilie.http://www.noobz.ro/2017/01/09/8-zvonuri-despre-samsung-galaxy-s8-s8-edge-si-s8-plus/

Imaginile de mai jos par să ilustreze noul HTC U Ultra, deşi pozele nu se potrivesc u zvonurile pe care le-am auzit până acum cu privire la specificaţiile telefonului.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version