Home Homepage Asistentul Virtual Google ar putea ajunge pe dispozitivele LG

Asistentul Virtual Google ar putea ajunge pe dispozitivele LG

0

Singurul mod prin care utilizatorii ar fi putut beneficia de Asistentul Virtual de la Google este de a cumpăra un dispozitiv Pixel sau Pixel XL. Cu toate acestea, potrivit unor noi informații, acest lucru este pe care să se schimbe.

BusinessKorea spune că LG se află în tratative atât cu Amazon, cât și cu Google, în speranța de a include unul dintre cei doi asistenți virtuali pe dispozitivele sale.

Viitorul flagship LG G6 ar putea fi cel care va fi livrat fie cu asistentul Alexa, fie cu Asistentul de la Google. Flagship-ul LG va fi lansat, cel mai probabil, în cadrul Mobile World Congress 2017, care va avea loc în luna februarie, la Barcelona.

Google a lansat propriul asistent virtual, în luna octombrie, odată cu lansarea noii game de dispozitive Pixel, ca fiind un asistent exclusivist.

Dacă LG va reuși să ajungă la o înțelegere cu Google, acest lucru ar însemna încetarea acestei exclusivități pentru cei care au un dispozitiv Pixel.

Totuși, dacă LG și Google nu ajung la o înțelegere, compania mai are un plan de rezervă pentru garantarea unui asistent virtual pentru viitorul LG G6, prin Alexa.

Între Amazon și LG există deja o relație de afaceri, asistentul Alexa regăsindu-se pe unul dintre frigiderele pe care LG le comercializează. Nu este exclus ca o astfel de colaborare să se extindă și dincolo de electrocasnice.

Ramâne de văzut ce anunț va face LG la MWC 2017.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version