Home Divertisment Aplicaţii Facebook extinde o funcționalitate din News Feed și pe Messenger

Facebook extinde o funcționalitate din News Feed și pe Messenger

0

Facebook testează o funcționalitate foarte populară în News Feed pentru a fi introdusă și pe aplicația Messenger.

Facebook caută permanent o modalitate prin care să poată spori veniturile, iar acum cea mai nouă opțiune ar fi introducerea reclamelor, vizibile în News Feed, pe aplicația Messenger.

Compania a anunțat demararea procesului de testare a funcționalității, iar utilizatorii care vor „beneficia” vor fi cei din Australia și Tailanda, dar dacă feedback-ul va fi unul pozitiv, eșantionul se va extinde și catre alte zone.

Reclamele vor apărea în cele mai recente conversații ale utilizatorilor. Potrivit Facebook, utilizatorii au posibilitatea de a ascunde sau să raporteze anunșurile irelevante sau jignitoare, iar acestea sunt create astfel încât să nu obstrucționeze conversația cu interlocutorul.

Reclamele din Facebook Messenger nu sunt o noutate, compania efectuând o serie întreagă de modalități de a spori veniturile din reclame, după ce investitorii Facebook au fost avertizați asupra posibilității de scădere a venitului din publicitate, cauzat de reducerea numărului de reclame care pot apărea în News Feed.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version