Home Homepage Allview Allwatch S: o brăţară inteligentă pentru un stil de viaţă sănătos...

Allview Allwatch S: o brăţară inteligentă pentru un stil de viaţă sănătos – Review

0

După smartphone-uri, cel mai mult îmi place să testez dispozitive wearable. De regulă, mă concentrez mai mult pe astfel de produse care să fie disponibile la preţuri accesibile, dar în acelaşi timp să ofere un pachet de specificaţii competitive.

V-am spus că din decembrie Cristian foloseşte Allview Allwatch, primul smartwatch lansat de producătorul braşovean, iar cel puţin până acum, experienţa de utilizare este mai mult decât satisfăcătoare.

De aproximativ două săptămâni, Allview ne-a trimis pentru test un smartband Allwatch S pe care îl vom oferi la CONCURS în luna februarie, aşa că fiţi cu ochii pe Noobz.ro pentru termeni şi condiţii de participare. Până atunci, m-am gândit că ar fi necesar să vă spun câteva cuvinte despre brăţara inteligentă şi care ar fi punctele sale tari, dar şi cele slabe.

Aşa cum bine ştiţi, eu folosesc o brăţară fitness Garmin Vivofit de peste un an de zile şi sunt cât se poate de mulţumită de aceasta. Pentru că Allwatch S se situează ca funcţionalitate între Vivofit şi Allwatch, îmi este destul de simplu să spun de ce/nu aş investi 279,00 lei într-un astfel de produs.

Voi pleca de la design, despre care aş vrea să spun că este mult mai atractiv decât al Vivofit. Materialele din care este creat dispozitivul sunt destul de rezistente şi de o calitate foarte bună. Display-ul este OLED, de 0.73 inchi, iar brăţara este din silicon. Sistemul de prindere, este la fel ca la Allwatch şi Garmin Vivofit, pe bază de capse. Ecranul are margini din metal, ceea ce face ca smartband-ul să fie protejat de şocuri laterale. Ştim foarte bine, că cele mai întâlnite accidente în cazul ceasurilor, smartwatch-urilor sau smartband-urilor, au loc la nivel de margini şi display.

Allwatch este rezistent la apă şi praf conform standardului IP67, ceea ce înseamnă că nu trebui să îţi faci griji că ai uitat să îl dai jos de la mână când ai intrat la duş sau în piscină. În ceea ce priveşte bateria, mi-aş fi dorit o autonomie ceva mai mare, măcar de 7 zile, cum se întâmplă în cazul Allwatch utilizat de Cristi, pentru că o autonomie de un an de zile, cum oferă Garmin Vivofit este deja o cerinţă prea mare, mai ales dacă luăm în calcul că brăţara afişează notificări social media, apeluri, mesaje, notificări smartphone şi e-mail-uri.

Pentru că fac parte din categoria utilizatorilor care folosesc brăţara fitness ca dispozitiv de sine stătător, pot spune că am obţinut pe parcursul utilizării Allwatch chiar şi o autonomie a bateriei de până la 6 zile. Nu am nevoie să fiu la curent cu ceea ce primesc pe smartphone, pentru că acesta este oricum o altă extensie a mea. În schimb, vreau să îmi fie înregistrate cât mai multe rezultate pentru diferite activităţi pe care le întreprind, iar Allwatch S oferă suport pentru 24 de sporturi diferite, la fel ca smartwatch-ul Allwatch.

Încărcarea Allwatch se face prin cablu USB care deţine la capăt un conector magnetic, iar durata de încărcare completă presupune până la 40 de minute.

Dacă vrei să ţii în permanenţă brăţara conectată la smartphone şi nu te deranjează dezavantajul de a se descărca rapid bateria şi de a purta de grijă mult mai des reîncărcării, atunci trebuie să mai ştii că smartband-ul poate fi sincronizat cu telefonul prin aplicaţie dedicată Allwatch. Din păcate, brăţara Allwatch S este compatibilă doar cu sistemele de operare Android, nu şi cu iOS şi se conectează la smartphone prin Bluetooth 4.0.

Mi-a plăcut foarte mult că, Allwatch S m-a atenţionat prin vibraţie că am uitat să fac mişcare, lucru ce m-a determinat să vreau mai mult de la Garmin Vivofit, care mă anunţă că am uitat să mă ridic de pe scaun doar printr-o serie de săgeţi roşii care sunt afişate pe display.

Allwatch S este un smartband ce poate fi utilizat fără probleme atât de doamne, cât şi de domni sau chiar şi de copii. În plus, poţi alege să fii diferit în fiecare zi şi să îţi personalizezi faţa telefonului, selectând una dintre cele 5 feţe disponibile. Astfel, poţi asorta brăţara chiar şi la o ţinută office, chiar dacă acest lucru ar putea părea iniţial imposibil.

Dacă aveţi şi alte întrebări legate de smartband-ul Allwatch S de la Allview Mobile, nu ezitaţi să ne scrieţi în secţiunea de comentarii de mai jos. Mai mult decât atât, nu uitaţi să fiţi cu ochii pe Noobz în zilele următoare, pentru a vă înscrie la CONCURS.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version