Home Divertisment Aplicaţii Google Maps primeşte o nouă interfaţă cu mai multe funcţii utile aduse...

Google Maps primeşte o nouă interfaţă cu mai multe funcţii utile aduse la un loc

0

Aplicaţia de călătorie Google Maps primeşte un update care ar trebui să te ajute să treci cu brio peste o zi încărcată. Noua interfaţă a aplicaţie aduce la un loc funcţii precum: schimbă informaţia, Diving Mode sau recomandări de restaurante. Noua interfaţă a utilizatorului este disponibilă pentru dispozitivele Android începând de luni, după cum se arată într-o postare pe blogul oficial Google.

Fereastra Places include recomandări de restaurante, grupate în funcţie de tematică, precum „cină de afaceri” sau „locaţii ieftine”. În noua interfaţă Google Maps există, de asemenea, butoane pentru selectarea tipurilor de lucruri pe care le cauţi, precum mic-dejun, băuturi sau cafea. Places mai include şi tipuri de locaţii pe care oamenii au tendinţa să le caute cel mai des, inclusiv farmacii, magazine de alimente şi ATM-uri. Acestea au fost desigur disponibile şi până acum, dar prin interfaţa de căutare, în timp ce acum noul sistem este mult mai intuitiv.

În fereastra Driving, vei primi în timp real informaţii cu privire la starea traficului pe traseul spre locul de muncă sau spre casă, ca de altfel şi alerte pentru incidente care ar putea să îngreuneze drumul. Aceste funcţionalităţi sunt disponibile deja în aplicaţia Waze care este extrem de utilă şi de intens utilizată de şoferii nu doar din România, ci din întreaga lume.

Lista Transit nu face decât să te informeze cu privire la liniile de autobuz sau tren pentru muncă sau acasă, ca de altfel şi despre cele mai apropiate staţii, tarife şi programul în timp real pentru staţiile din zona în care vă aflaţi. Aceasta este o funcţionalitate pentru care Primarul capitalei, Gabriela Firea, vrea să pună RATB să lanseze o aplicaţie de sine stătătoare, deşi toate informaţiile ar putea fi transmise către aplicaţiile de călătorie care sunt deja utilizate de milioane de oameni din întreaga lume.

Noul update al Google Maps este doar începutul schimbărilor pe care gigantul online le pregăteşte pentru utilizatori. În perioada următoare se zvoneşte că vor exista noi actualitări care vor include funcţii smart, poate chiar unele controlate prin inteligenţă artificială.

Tu ai actualizat aplicaţia Google Maps la zi?

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version