Home Homepage Apple comandă alte 60 de milioane de display-uri de la Samsung

Apple comandă alte 60 de milioane de display-uri de la Samsung

0

În 2016, Apple a achiziţionat de la Samsung Electronics nici mai mult, nici mai puţin, de 100 de milioane de display-uri OLED pentru producţia smartphone-urilor iPhone 8. Astăzi, aflăm că gigantul din Cupertino a suplimentat comenzile.

Potrivit The Investor, Apple a comandat încă 60 de milioane de display-uri OLED de la gigantul sud-coreean, iar valoarea totală a acestora se ridică la aproximativ 4.2 miliarde de dolari.

Samsung este cel mai mare producător de display-uri OLED din lume, la fel cum încă ocupă primul loc în topul producătorilor de smartphone-uri din lume, în ciuda retragerii de pe piaţă a phablet-ului Galaxy Note 7 a căror baterii se încingeau şi explodau în timpul utilizării.

Cererea pentru display-uri OLED este din ce în ce mai mare pe măsură ce companiile producătoare de smartphone-uri doresc să le utilizeze pe dispozitivele mobile pe care urmează să le lanseze. Comparativ cu anii trecuţi, display-urile OLED nu mai sunt atât de scumpe, ba chiar sunt mult mai ieftine de produs decât display-urile LCD.

Samsung nu este singurul producător de display-uri OLED din lume. LG produce, de asemenea, astfel de componente şi se pare că deja producţia a crescut mulţumită cererilor tot mai mari. Mai mult decât atât, se pare că o serie de companii mai mici din China şi Japonia au investit în dezvoltarea propriilor linii de producţie OLED.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version