Home Homepage Noul ceas TAG Heuer ar putea să se schimbe de la smart...

Noul ceas TAG Heuer ar putea să se schimbe de la smart la mecanic

0

TAG Heuer se pare că va lansa un smartwatch Android 2.0 care va permite utilizatorilor să schimbe faţa de ceas cu o variantă mecanică. Dispozitivul se va numi TAG Connected Modular şi va reprezenta o inovaţie pe piaţa de ceasuri inteligente.

Până acum, singurele beneficii pe care le puteau oferi smartwatch-urile pe lângă componenta de tehnologie, erau curelele interschimbabile şi feţele de ceas personalizabile, pe care le puteai utiliza în funcţie de ocazie şi ţinută.

TAG Connected Modular va avea preţul de 1,500 de dolari şi va fi succesorul TAG Connected lansat în noiembrie 2015. Într-un interviu recent, CEO-ul TAG Heuer, Jean-Claude Biver, a precizat că sunt programate pentru lansare mai multe smartwatch-uri pentru luna mai 2017.

Noile dispozitive wearable din portofoliul producătorului TAG Heuer vor include display-uri mai luminoase decât cele utilizate pe TAG Connected, ce vor veni în diferite tipuri de dimensiuni.

Se zvoneşte, potrivit Android Central, că TAG Heuer va lansat Connected Modular în data de 14 martie, dar nu ştim pentru moment nimic cu privire la preţ şi disponibilitate.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version