Home Smart Gadgets ADATA lansează noul Power Bank X7000

ADATA lansează noul Power Bank X7000

0

ADATA Technology, producător de top de module DRAM de înaltă performanță, produse NAND Flash și accesorii mobile, anunță astăzi lansarea Power Bank-ului X7000.

Precum sugerează și denumirea, acest dispozitiv are o capacitate de 7000mAh. X7000 este echipat cu două porturi USB, oferind posibilitatea de a încărca simultan până la două dispozitive.

Design-ul elegant este completat de cele mai bune componente și circuite inteligente, pentru a oferi multiple măsuri protectoare, și de materialele extrem de rezistente din care este realizat, pentru a crește rezistența la foc sau impact.

Combinația dintre carcasa din aluminiu texturat și panourile laterale din plastic dur are ca rezultat un produs unic, care se diferențiază semnificativ de alte baterii externe. Cu posibilitatea de a alege între trei variante de culori, X7000 este un dispozitiv de încărcare premium, ideal pentru smartphone, tabletă sau alte dispozitive mobile.

Funcționalitate și stil

În timp ce majoritatea power bank-urilor sunt percepute a fi produse generice și practice, modelul ADATA X7000 este o creație complet diferită. Combinația între carcasa cu suprafață din aluminiu durabil și panourile din plastic dur dizolvă diferențele de textură într-o experiență vizuală și de utilizare de neegalat.

Acest power bank inovator este rezistent la zgârieturi, ciobiri sau amprente. Cu o greutate de doar 210g și o grosime de 12mm, noul X7000 se potrivește perfect în spații cu dimensiuni reduse.

X7000 vine în trei variante de culoare, pentru a se potrivi cât mai bine cu diverse dispozitive inteligente: gri titan, albastru și roșu. Un indicator LED indică rapid capacitatea de încărcare, pentru ca utilizatorii să fie mereu informați.

Încărcare rapidă și eficientă

X7000 este echipat cu două porturi USB, oferind un total de 2.4A necesari dispozitivelor conectate. Cele două porturi permit utilizatorilor încărcarea simultană a două dispozitive mobile, economisind astfel timp prețios.

În plus, acest power bank cu capacitatea de 7000mAh poate încărca un smartphone de trei ori și o dată o tabletă. Acum te poți bucura de vizionarea sau înregistarea filmelor pe dispozitive mobile, de realizarea fotografiilor sau navigarea web, fără a avea grija bateriei.

Construit pentru a fi fiabil

ADATA face din siguranță prioritatea numărul unu pentru toate produsele sale, cu atât mai mult în cazul power bank-urilor. Circuitele meticulos construite oferă protecție multiplă pentru căldură excesivă, voltaj, curent, încărcare și descărcare.

La exterior, carcasa este realizată din policarbonat rezistent la foc, certificat IEC 60950 pentru rezistența la impact, fiind astfel un produs ce poate fi utilizat în medii cât mai diverse.

Preț și disponibilitate

Powerbank-ul ADATA X7000 va fi disponibil în România începând cu luna aprilie, iar prețul va fi de aproximativ 130 lei.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version