Home Homepage OPPO F3 Plus se lansează în 23 martie cu o cameră duală...

OPPO F3 Plus se lansează în 23 martie cu o cameră duală pentru selfie

0

OPPO a anunţat zilele trecute că va lansa dispozitivele mobile OPPO F3 şi F3 Plus. Acestea vor avea se pare un modul de cameră duală pentru selfie-uri.

Astăzi mai aflăm faptul că lansarea F3 Plus va avea loc în data de 23 martie, dar nu ştim sigur dacă şi F3 va fi lansat în acelaşi timp sau la un moment dat mai târziu.

F3 Plus va avea o cameră pentru selfie de 16 MP ce va face pereche cu o sub-cameră de 8 MP. Zvonurile mai arată, de asemenea, că smartphone-ul va avea un display HD cu diagonala de 6 inchi, procesor Snapdragon 653 de la Qualcomm, 4 GB de RAM, 64 GB mediu de stocare şi o baterie de 4000 mAh.

Oppo spune că F3 Plus va fi lansat iniţial în pieţe precum India, Indonezia, Myanmar, Filipine şi Vietnam, dar ulterior va ajunge şi pe multe alte pieţe din întreaga lume. În schimb, nu există încă detalii cu privire la preţ.

În ceea ce priveşte disponibilitatea F3 Plus în România, trebuie să menţionăm că brandul OPPO încă nu s-a lansat oficial la noi în ţară, ceea ce înseamnă că produsul este adus pe altă filială la retailerii români, decât cea oficială.

Dacă ai în plan să achiziţionezi un smartphone OPPO în viitorul apropiat, interesează-te la retailerul care îl are în portofoliu cum vei putea beneficia de garanţia producătorului în cazul în care vei avea probleme cu terminalul mobil.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version