Home Homepage iPhone 8 ar putea fi cel mai scump de până acum, dar...

iPhone 8 ar putea fi cel mai scump de până acum, dar fanii Apple nu par a fi deranjaţi

0

iPhone 8 de la Apple ar putea fi lansat în luna septembrie şi potrivit zvonurilor ar putea fi cel mai scump dispozitiv mobil existent la acel moment pe piaţă. Totuşi, se pare că fanii Apple nu vor fi deranjaţi de faptul că vor avea de plătit foarte mult pentru un telefon premium.

Zvonurile mai arată că iPhone 8 va primi un display edge-to-edge AMOLED, o cameră actualizată cu realitate augmentată şi un procesor mai rapid. Spre deosebire de noul Galaxy S8 de la Samsung, care a mutat senzorul de amprentă pe spatele telefonului, se pare că Apple va încorpora funcţia undeva sub display.

Alte zvonuri au sugerat că dispozitivul va include încărcare wireless şi funcţia de recunoaştere facială pentru securitate îmbunătăţită. Dar, aşa cum era de aşteptat, toate aceste beneficii ale iPhone 8 de la Apple vin cu un cost, pe care fanii gigantului din Cupertino se pare că sunt dispuşi să îl plătească.

Analistul Simona Jankowski de la Goldman Sachs a sugerat recent că vârful de gamă iPhone 8 de 256 GB va presupune un cost de 1,099 dolari. Ca să vă faceţi o idee, iPhone 7 Plus de 256 GB costă în prezent 969 dolari în Statele Unite.

În ceea priveşte display-ul iPhone 8, acesta s-ar putea situa între 4.7 inchi şi 5.5 inchi.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version