Home Homepage Apple lansează update-ul iOS 10.3.2 care aduce atât beneficii, cât şi dezavantaje

Apple lansează update-ul iOS 10.3.2 care aduce atât beneficii, cât şi dezavantaje

0

Apple a lansat update-ul 10.3.2 pentru sistemul de operare iOS, care este compatibil cu dispozitivele iPhone şi iPad. Acesta va rezolva unele bug-uri şi va îmbunătăţi securitatea pentru dispozitivele care rulează iOS.

Înainte să faci actualizarea iPhone-ului sau iPad-ului, asigură-te că eşti conectat la o reţea Wi-Fi. Ar trebui, de asemenea, să te asiguri că bateria telefonului este încărcată, altfel va trebui să o conectezi la o sursă de energie. O dată ce ai rezolvat aceste două aspecte, urmăreşte aceste direcţii: Apasă Settings » General » Software Update.

Deja au început să apară plângeri cu privire la descărcarea severă a bateriilor care a apărut inexplicabil după instalarea update-ului iOS 10.3.2. Un utilizator pe nume Kamlesh Parmar a observat că după update dispozitivele sale iPhone şi iPad pierdeau cu de la 10% – 20% din baterie în doar 10 minute de la deconectarea de la încărcător, după o încărcare completă.

Apple va trebui să iasă cât de curând cu un nou update pentru a rezolva problema bateriilor iPhone şi iPad, dar până atunci dacă observi o schimbare semnificativă în cazul bateriei dispozitivului tău, poate că ar trebui să investeşti într-un power bank ieftin care ar trebui să îţi vină în ajutor până când producătorul găseşte o soluţie mai bună.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version