More

  Apple lansează update-ul iOS 10.3.2 care aduce atât beneficii, cât şi dezavantaje

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Apple a lansat update-ul 10.3.2 pentru sistemul de operare iOS, care este compatibil cu dispozitivele iPhone şi iPad. Acesta va rezolva unele bug-uri şi va îmbunătăţi securitatea pentru dispozitivele care rulează iOS.

  Înainte să faci actualizarea iPhone-ului sau iPad-ului, asigură-te că eşti conectat la o reţea Wi-Fi. Ar trebui, de asemenea, să te asiguri că bateria telefonului este încărcată, altfel va trebui să o conectezi la o sursă de energie. O dată ce ai rezolvat aceste două aspecte, urmăreşte aceste direcţii: Apasă Settings » General » Software Update.

  Deja au început să apară plângeri cu privire la descărcarea severă a bateriilor care a apărut inexplicabil după instalarea update-ului iOS 10.3.2. Un utilizator pe nume Kamlesh Parmar a observat că după update dispozitivele sale iPhone şi iPad pierdeau cu de la 10% – 20% din baterie în doar 10 minute de la deconectarea de la încărcător, după o încărcare completă.

  Apple va trebui să iasă cât de curând cu un nou update pentru a rezolva problema bateriilor iPhone şi iPad, dar până atunci dacă observi o schimbare semnificativă în cazul bateriei dispozitivului tău, poate că ar trebui să investeşti într-un power bank ieftin care ar trebui să îţi vină în ajutor până când producătorul găseşte o soluţie mai bună.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.