Home Homepage Brother aduce tehnologie mobilă și desktop de imprimare și scanare la Bucharest...

Brother aduce tehnologie mobilă și desktop de imprimare și scanare la Bucharest Technology Week

0

Aflat la cea de-a doua ediție, Bucharest Technology Week anunță noi tehnologii și gadgeturi ce pot fi testate în cadrul expoziției Tech Expo, din Piața George Enescu.

Brother, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare și comunicare, participă la această expoziție cu echipamente și tehnologii de ultimă generație.

De ce să nu ratați standul Brother de la Bucharest Technology Week?

Marea atracție de la Brother este scanerul wireless de documente DS920W și imprimanta mobilă, recent premiată la iF Design Awards, Pocket Jet 773. Despre scanerul de documente DS820W am vorbit într-un review pe Noobz.ro și lăudam atunci faptul că dispozitivul este foarte mic, uşor de transportat, de conectat la dispozitivul mobil sau laptop şi este extrem de uşor de utilizat.

Aceleași calități le regăsim și la noul model DS920W, mai mult decât atât, noul model este dotat cu senzor de imagine Dual CIS. Conexiunea între scannerul portabil şi dispozitivul mobil, dektop sau laptop, se face prin cablu USB sau prin wireless. Vă puteți convinge de aceste avantaje daca alegeți să faceți o vizită la BTW.

De asemenea, în cadrul expoziției veți putea testa și vârful de gamă din noua seria de echipamente Laser Business Color, imprimanta multifuncțională MFC-L9570CDW. Aceasta permite îmbunătățirea substanțială a fluxului de lucru prin ecranul tactil configurabil, scanare și imprimare mobilă & NFC, ADF mărit și accesorii ce oferă flexibilitate la configurare.

La standul Brother vor fi prezente și echipamente de etichetare premiate, cu caracteristici unice la nivel golbal. Dacă nu aveţi nimic planificat pentru weekend-ul acesta, vă recomand să faceţi o plimbare pe la expoziţia de tehnologie. Cu siguranţă veţi găsi aici o mulţime de dispozitive interesante şi utile.

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version