Home Homepage iPhone 8 va fi ceva mai mare decât iPhone 7 şi mult...

iPhone 8 va fi ceva mai mare decât iPhone 7 şi mult mai mic decât Galaxy S8 Plus

0

Potrivit ultimelor zvonuri cu privire la cea de-a 10-a aniversare a iPhone-ului de la Apple, modelul iPhone 8 va măsura 143.59 x 70.94 x 7.57 mm.

Acest lucru ar înseamna că în comparaţie cu iPhone 7, dispozitivul va fi ceva mai mare, dar pus şi în antiteză cu iPhone 7 Plus sau Samsung Galaxy S8 Plus, va fi mult mai mic. iPhone 7 plus are 158.2 x 77.9 x 7.3 mm, iar iPhone 8 este ceva mai mic.

Benjamin Geskin, care a produs mai multe randări iPhone anul acesta, a creat o serie de imagini interesante pentru ca fiecare dintre noi să ne putem imagina cum va arăta iPhone 8 în comparaţie cu flagship-urile Apple şi Samsung existente deja pe piaţă.

Putem observa că rata corp-display se schimbă în cazul iPhone 8, că ecranul este mai generos şi că urmează aceeaşi linie de design stabilită de Samsung prin seria S8 la începutul acestui an.

Desigur, sunt destul de multe detalii pe care încă nici nu le bănuim cu privire la iPhone 8, dar pe măsură ce ne vom apropia de data de lansare, cu siguranţă vom descoperi mai multe.

Ce părere aveţi de randările de astăzi? Aveţi de gând să treceţi de la iPhone 7/iPhone 7 Plus sau Galaxy S8/8 Plus la iPhone 8 în toamna acestui an? Sursa

No comments

Leave a reply

Please enter your comment!
Please enter your name here

In order to pass the CAPTCHA please enable JavaScript

Exit mobile version